konu dostca bi denemeyle tatlıya bağlandı YETKİLİLERİN KONUYU KİTLEMESİNİ RİCA EDİYORUZ
işte geceden bir fotoğraf
![]()
konu dostca bi denemeyle tatlıya bağlandı YETKİLİLERİN KONUYU KİTLEMESİNİ RİCA EDİYORUZ
işte geceden bir fotoğraf
![]()
ilk yarışta geçtin ikinciye gelmedin yarışmak için neden ikinci yarışta 7 kere denedin geçtiysen hatta ikinci yarışı tek yarış yapcaz dedik sen ilk yarışta vites kaçırdım dedin bi kere vites kaçarda 7 kere kaçmaz.bu gerçekleride konuş herkes bilsin
arkadan gelen lemans hasan abiye söleym o anltsın burda kimin geçtiğini dürüst bi şeklde
vites kaçırabilrim normal bişe kçırdğm gibi bıraktım zaten iş bittikten sora vitesmi kaçtı dedim ben ?
bu kadar zoruna giden ne clc'yi geçememenmi ?![]()
zoruma giden bişey yok ben tek bişey soruyom nie 7 kere yarıştın geçtiysen yürür giderdin nie bunu yapmadın ilk yarışta bastın gittin arabana çok güveniyon ama yaptığın masraflar bile daha benim arabamı hiç bişey yapmadığım halde geçemiyo bile emin ol yaptığın masrafları ben yapsam 5 boy sokarım sana buna emin ol demek istediğim arabana güvenme ikinci yarışta sadece lastik söktüm farkı gördün he bunuda söyleyim aracım 145 baygir sende senin araban beni böylemi geciyo ya ben hiç yarışmadım yada sen gecmenin nasıl bişey olduğunu bilmiyon
sadece eksoz olsa normal vtec leri 3_4 boy geçmezsin senin motoruna neler yaptığını biliyom şanzımanın zaten kısa motorunu üst kapağını taşlatmışın volantını hafifletmişin manifolt zaten ayrı bi parca arabanı anlatırken sade eksoz deme bunlarıda anlat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)