15leri takam ben yarın gündüz akşam düşeriz köse otobana bide sen geç bizi nolcak :D Zaten Emrah içimden geçti :Deli::Deli::hahaha::hahaha:
Printable View
15leri takam ben yarın gündüz akşam düşeriz köse otobana bide sen geç bizi nolcak :D Zaten Emrah içimden geçti :Deli::Deli::hahaha::hahaha:
araçların hepsine maaşallah ,,,denemeler çok zevkli gerçektende,,,,astra gsi bence de güzel yürümüş ,,,dou nun jantlar baya bi etkilemiş görünüyo herkesin dediği gibi,,,15 leri takıp bi dene derim sorun ordamı yoksa başka bişi mi var anlamanın en kolay çözümü olcaktır.......
Alperen bahanesi yok bu işin o oldu bu oldu.. Benim kadar makasa gireniniz oldumu dün akşam ? Rüzgar diyon ben o kamyonların sagına soluna girerken ne kadar rüzgar yiyom ? Artı en büyük bahane sana 17 jantlar 4 boy geriye düşürdü beni.. Bunu hepiniz biliyosunuz.. ;) O yüzden şu vardı bu vardı anlatmanın geregi yok denedik oldu.. Emrah bana 4 boy attı dün.. 17 deilde 15 olsa kafa kafaya yürürdüm bu da bi bahane ama gittik oraya dünyanın benzinini mazotunu yaktık geçildik oldu bitti.. Ben takarım 15imi yaparım egzozumu o zaman deneriz bi daha o zaman belli olur fark biraz daha ;)
ahuahahu senn canın saolsun başkan :D. gel sana bide kebap yedirim :D
Güzel denemeler olmuş , özellikle dosthane biçimde geçmesi en güzeli :)
onun için kimseyle denemek istemiyorum boş laf dönüp duruyor.deneyeceğim adamı zaten telden arıyorum kafa rahat........
ayağınıza sağlık Allah kaza bela vermesin
valaaa araçlara maşallaa kazasız belasız işalla ayagınıza saglık :D emraha ayrıca maşalla :D
Utku özletme kendini gel :D
Aynen :) şansına da senn çaycıya gelmedigin gün çıktık :)
kardeşim gelemedim de bu akşam ordaysanız uğricam dün toyota dayımdaydı dün ufak çaplı bi kaza yapmış :D sağ arka far filan gitmiş üzüntüden evden çıkmadım :D
sağlık olsun kardeşim bidahakine işalla nasılsa buralardayım artık :D
Geçmiş olsun utku bi msn felan at pm den bi çaycıda görüşüyoz msn ortamlarıanda katıl :D
hey massallah ellerınıze kollarınıza saglık guzel yurumussunuz ıkınızde dou kıvrecım o cantları sok baya baya farketmıs rc ıle oncekı denemeler var cunku vıdeodakı fark acık alperen sende ısıgını sondur bakımını yap olm ısık yana yana basıon emrah sende show yapmısın kıvrecım yarısan ıkı arabanın arasından gecmeler falan cam car olmus fast car :D bızım ortamımız mukemmel ya allah cumlemızın tekerınız duz bastırsın metın abııı benıde ara benı sec benı sec gec benı sonra egzoz alevlerın ön kaportamda yansısın :D
ahuah :) arıza ışıgı neyse de bakım nerden cıkıyo. motor un daha neresine bakım yaptırim :D. debi yi en kısa sürede halleecem yaa .