araçlara maşallah. güzel deneme olmuş. vti yada honda ağırlıkğı azaltınca çok fark ediyor .
Printable View
araçlara maşallah. güzel deneme olmuş. vti yada honda ağırlıkğı azaltınca çok fark ediyor .
318is güzel yürümüş maşallah.
sadece vti sahipleri arkadaşlara söylüorum özellikle. Eskiden sadece honda modlanırdı, o yüzden atılan farklar çoktu. Şimdi başka markadaki araçlarda kendine bakmaya başladı, yada aracına yakışan parçayı takmaya başladı. Aradaki farkın hiç çok fazla olmadığı görülüyor.
VTI da IS de 200.000 km nin üstünde yalnız ona dikkat çekmek isterim.. Özellikle VTI içinde olduğum için biliyorum sadece filtreyle( çok da marka olmayan sadece sünger filtre ) nasıl bu kadar iyi gidiyor şaşırdım.. IS zaten güzel gidiyordu ama ben çekerken VTI'ın böyle gitmesine baya şaşırdım.. Hem sedan hem orjinalden deri koltuklu falan arka koltukda eşyalar vardı muhtemelen bagaj da doludur :D Stock vti'ların ve hatta hafif işlemler görmüş vti ların bir çoğunu geçebileceğini tahmin ediyorum.. Güzel bir geceydi herkesin ayağına sağlık..
douş tolganın vti kamerin vtia kafa tutuyodu haberin yokmu senin :D
Yok ya nereden bileyim böyle gittiğini kimse söylemedi bana binmeden önce :D
vti gitmiyor surememis vs. tarzinda laflarin edilcegini bildigim ve 2 aracin sahibinide yakindan taniyip sevdigim sonra polemiklerle ugrasmalarini istemedigim icin zaten 2 ayri vti ile denendi dun gece,kaldiki 2 aracida bilenler biliyor tutupta lutfen kotuleme mesajlari yazmayalim 2 vti'inda masallahi var sonuclar benim icinde supriz oldu..318i degil 318is biraz daha arastirirsan net konusmadan once guzel olur ;)
vtilarla denemekte cok keyifli oluyor sesleri ve 5e kadar gidislerini izlemek zevkli gercekten,ama 5.vites icinde bi recete uygulasalar o zaman cok guzel olur :)
maşallah maşallah allah kaza bela vermesin
Maşallah araçlara da, sahiplerine de.
318 is çok bilinmeyen fakat son hızına kadar kesilmeden, istisnasız hızlanan bir araçtır, tekrar maşallah.
maşallah aracınız çok iyi gidiyor bence eminim kilosuda yüksektir.
vtiların 5. vitesi düzgün bir headers takıp düzgün bir egsoz sistemi ve ayar sonra gayet iyi oluyor tıkır tıkır kadran devriliyor :)
videodaki araç 5. viteste biraz düşük devire düşmüş gibi sanırım headers vs olsa daha iyi olacaktır.
m44 pawa çiplendikten sonradaha iyi gider tunç maşallah 1.8 1.9 bmw gidiyoda bilen yok :D
VTI'ın sahibi yani Tolga abi öyle çok kasarak süren birisi değil zaten arabayı 2 haftada 1 çıkarır.. Buluşmalara ve yarışlara da çok nadir gelir.. Aracını seviyor öyle powershift yapıyım da arabam bilmem kaç milisaniye hızlansın düşüncesinde değil :D En azından benim izlenimlerim öyleydi..
Araba da hala orjinal yaylar var desem :) Stock takılarak gayet mutlu ve gidişi çok sağlıklı zaten çok nadir yarıştığı için ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum :)
maşşallah is güzel gidiyor
saolasın tunc gercekten zevklı eglencelı bır okadarda adrenalın dolu bır geceydı sen anladın onu acmayalım o konuyu hala etkısındeyım :) 5. vtes bende sıkıntı ***** 1-2-3-4 eglencenın rakamlarıydı gecenın, fakat okadar boy ondeyken sonradan yıldırım gıbı gecılmek tanımadıgım bırısı olsa belkı sıkıntı yaratırdı benım ıcın ama bızım ortamımıza herzaman dostluk kazanır hırsla ısımız olmaz bızım ;) allah esırgesın cok guzel yuruyor makıne :) bu arada tunc o fren lambalarını yaptır :D
araçlarımıza maşallah. hepsi birbirinde iyi. yine her zaman ki gibi dostluk kazandı. :)
bütün araçlarımıza maşallah :)
kazasız belasız iyi yuruyus olmus ama 318 ın rollde vtı ya yakın gıtmesı bı anormal olmus sankı