elenceye varsında 20is yok:o
hava iyi olsun gel 6. sanayiye :D eğlenelim:cokgreen:
yer içer muhabbet ederiz
Printable View
elenceye varsında 20is yok:o
hava iyi olsun gel 6. sanayiye :D eğlenelim:cokgreen:
yer içer muhabbet ederiz
Haklisin abi dogu bi video yollasa bende gorsem iyi olucak ondeydim bisey goremedim siz soyleyince farkettim ama bugunde cikarmadim arabayi muhtemelen her zamanki gibi fren musurunde sorun vardir yaptiricam yarin :) seninkini ilk 4 vites arkadan izlemekte keyifliydi gercekten masallah :)
"akusu bitmesin diye bi tur atayim dedim sizi gorunce ugradim" diyerekten geldi geceye ve beni kirmadi isin kisacasi :) dogus zaten yazmis gerekli olani..
ilk videoyla ikinci video arasındaki tek fark yer değiştiren 70 kilo değil bence....eğer vti gibi bütün canı 5500 sonrası olan bir arabayı uygun devir bandında,uygun ağırlıkla,uygun yol şartlarında denemezseniz integra veyahut 3.18 is gibi daha hacimli arabalarla geçebilmeniz mümkün....ilk video buna güzel bir örnek olmuş.....tüm araçlara maşallah diyorum....muhabbetiniz bol olsun.....
aferin Tunç :):icon_tup:
tüm araçlara maşallah, allah tekerinize taş değdirmesin...
Devilboy cum benden nadir duyulan bir laf haftasonu deneyelim senle tamamen orijinal benim arabayı biliyorsun.Modifiyeli Vts ile
Gelelim denemeye gerçekten keyifli bir gece idi Tunç ve Doğuş a selamlarımı gönderiyorum..:D
Arkadaşın bir tanesi çok yavaş atmış demiş vitesleri doğrudur herkes aynı derecede iyi kullanamaz.
Benim araba sanırım filtreden dolayı 200 ü gecemedi o gece 1. viteste denedik önce ben Tunç u anca 4. viteste yakaladım anca ve gercekten sasırdım arabasının öyle gitmesine aslında ilk başta ciddi bir rakip olarak görmemiştim.
Açık konuşmak gerekirse IS vti ile yürüyecek kadar giden bir araba değil fakat denediğim bir çok arabadan yazsam baya bir liste cıkar iyi gitti Tunc a ve arabasına masallah demek duser.Ayrıca ikisine de (Dogus ve Tunc) güzel yazıları ve saygıları dolayısıyla teşekkürlerimi borc bilirim.Hafta sonu isterse yeniden de deneriz.
Bu arada arabanın sağlık durumundan şüphe edenler için söyleyeyim Kamerin arabasını bilen bilir.Araba 4. Vitesin sonlarına kadar Kamer İn arabası ile ya kafa kafaya gider yada biraz önünde olur.Daha sonra Kamer geçiyor şimdi askerden okur çıldırır felan :DYani 3.18 gitmeyen bir araba ile gitmedi öyle. Yay dahi orijinal bir vtec satacaktım ama yazdıkça vazgecesim geliyor.
tolga arabanı bi kere sürebilirmiyim kardeş :D bahriye zaplicam :D:D şaka bi tarafa gerçekten senin arabanın maşallahı var tolga valla.. dandik ötesi bi filtre dışında 1 lira masrafı olmayan bi arabanın bu şekilde gitmesi valla helal olsun demekten başka bişey bulamıyo insan..kaza bela vermesin allah ;)
VTi ları yakında 3.16 lar da geçmeye başlar... :D :D ne de olsa o bir biemdabılyu...
neyse konuyu büyütmeye gerek yok. bmw bu demi ölüsü yeter, vti nin eti ne butu ne :D 2. videodaki aradaki tır mesafesinde 5 vites e siz reçete bulsanız güzel olurdu kilo ile alakası yok bence :D keşke 1 hafta önceki 330 la denemeleri videoya alsaydımda şurda bi yayınlasaydım. gerçi o 330 gitmiyo yürümüyo ölü de denirdi.
vti'lara ne kotu bi laf ettim nede saplarim ederim vs. diyorum..ilk 4 viteste izlemesi gercekten keyifli ve farkli segmentteki araclar ve inanin bende begeniyorum sesleri olsun cevirdikleri devir olsun ;)
senin aracinla denesek belki boy boy acarsin bende tebrik ederim,330larda elektronik gaz kelebegi var ve biraz uzun sanzumanli bide otomatikse rahatca gecmissindir keske cekseydin bizde izleyip masallah iyi yurumussun deseydik :icon_tup:
2de 70de olan hb vti-318is denemesinin videosuda gelecek biraz sabir :)
iyi forumlar
adam vitiay ile 3otuz geçiyor ya :hehe:
bu 318iS in kg/hp değeri nedir? VTi a göre hem ağır hem güçsüz bir araba... ince conta mı var bunda da yoksa ;)
Bmw'ye helal beaa iyi yürümüş valla..140 hp olan bmw 3.18is mi yoksa 130 hp olandanmı ? Maşallah bütün araçlara kazasız belasız sürüşler...
m44 motorlu 97 modellerden yani 140hp.uzerindede kn kutu içi ve 60lık duzboru var sadece son susturucusu bıle stock..
ne yalan soyleyım ince contanın ne işe yaradığını ve aracım için olup olmadıgını bilmiyorum..üzerindede yok vti gibi bol parçası olan bi araç değil maalesef Tr'de..çift vanos ve 1900 kusur cc.sanzumanı kısa biraz 5te 220de kesicide