tunç kaç kg kardeşim senin araban?
Printable View
tunç kaç kg kardeşim senin araban?
hem sen ağırsın hem de araban.. fizik kurallarına karşı geliyorsun.. :) kg/hp oranı yüksek VTi a göre..
bikaç video daha var fc vti ile olan dou antepten donsun onuda koyarız onda hem teke tek bastık hemde 2de 70 dahil 1den 2den 3ten denemeler yaptık onuda izleyince kafandaki soru işaretleri azalacaktır.
5e kadar tutunup 5te 200 civarndayken arkadan gelip geçiyorum 1er kişiyken.fc biraz daha yukluydu sanırım specleri yazıyor konunun ilk postunda.
:)
ankaraya yolun düşer mi? düşerse benim Vtec2 ile deneyelim ;)
altında bişeyler arıyosun sanırım ama denediğim kişiler samimi oldugum ve hep görüştüğüm kişiler herhangi birşey gizlemem,ben tolgaya rica ettim engin abide gecenin sonunda gelip rica etti kıramadım,istedikleri zaman tekrardanda denerim sorun yok ...
Ankaraya yolum pek düşmez düşersede uçakla düşer zaten şehirlerarası yol yapmıyorum arabayla...
hocam inanmayacak bişey yok.. headers olmayan vti'ın 5. vitesinin kötü oldugunu herkes biliyodur sanırım.. 5. vitese kadar vti her türlü 2-3 boy kadar önde ama son hıza dogru devam edildigi zaman bmw arkadan şaka gibi geliyor.. cok güçlü bir 5. vitesi var aracın ;) yolun adanaya düşerse her zaman bekleriz tabi ;)
bu arada vti de 17'' jant var sanırım ben mi yanlış gördüm?
Denemeler gayet güzel ve başarılı. BMW 3.18is.e şaşıracak bişe yok gayet normal.
Ayrıca soner abi sen,n yolun adanaya düşerse ae101.le deneyecez senin aracı :D
hem 318iS coupe, hem de sedan VTi kullanmış (sahibi yani) arkadaşımla konuştum.. rüya görmesinler diyor bu konu için.. ankarada varsa bir 318iS ben deneyip geçeceğime inanıyorum bırakın VTi'ı...
ben kendim 318is le güzel yürüyen bi 106gti sıfırdan bile kalkıp geçiyodum slicklerimi takıp arabayı az bişey hafifletip
m42 ve m44 motorlar bmw nin 4 silindirde m3 ten sonra ürettiği başarılı motorlardan. tunç un arabasında daha beyin yok beyin olsun idda ediyorum 5-10 boy arasında hızlanır :) bende beyin varken estriyodum körfezde draglarda baskı balatam sıyırmasına rağmen günün birincisi 106gti (pt52) zar zor geçmişti beni
bmw 60 dan yürürse şansı daha düşük. eğer rolling 100den olacaksa şansı oldukça artar. geçer demiorum farkı çok çok daha az olur diorum.
Mevzu dışıda benim 320i cabrio ile izmirdeki bazı vti ların yürüyüşünü sahipleride bilir. 100-200 arası vti önde olur ama topspeede bmw daha önce ulaşır. Bu arada bmw kadranında 221 ile kesicide giderken, 235km gören vti da büyük ihtimalle geçemiyor olacaktır bmwyi.
3.18 yada 20 varmı kadran videosu hemen kıyaslayalım mesela vtı ıcın 0-max yada 100-200 videosu bolca mevcut
sword bence kadran videosu yerine güzel bir 320i ile deneyin. kadran nedir?? dynoya çıkıosunuz aradaki farkı görmüyormusun, kadranındakiyle.
bmw doğru gösteriri demiorum. Ben sadece kadranda rahatça 221 de kesiciye giren bir 320i nin yanından geçmenizi öneririrm.
m42'de m44'de oldukça iyi motorlardır.
birkaç sihirli dokunuşla baby M3 olur kendileri...
tunç'un arabasıda sıfır alındığı günden beri yetkili servis bakımı görmüş bir araç olarak olması gerektiği kadar yürüyor. stock olarak daha fazlası mümkün değil zaten.