Tamam Bahri çok farklı dilleri konusuyormusuz.Laf ettiğin var demedim zaten ben bir seye cevap olarakta yazmadım öyle takılayım dedim sadece ..dostça.
karşı atakmıs biseymis isim olmaz benim icin o kadar onemli konular degil acıkcası.
Printable View
masallah araclara tunc iyi cidiyor aracin masallah:)
20 blok u çok abartmışın moruk 25 blok gibi olamaz :) eğer benım blok 25 olsaydı ah diyorum sadece 20 blokta kalın kol değiyo falan fistan br sürü şey denedım ben olmadı tutturabilirsen + olarak ben 2 sene öncede m50b20 turbo yaptırdım hala biniliyo :) 300+hp lerde 20 böyle sağlıklı 25 ah diyorum :)
E30 318is ile AF 321(m3) arkasından yürüyordu arkadaş. hatta 325 sanıyorlardı IS'i :D LN 225 plaka m3 değilde IS te bi problem vardı.
hep dogu yuzunden bu tartismalar fc vtec ile olan videoyuda eklese hem onda teketek denedik hemde baska aractan cekim var acik ve net ama adam bi turlu ekleyemedi :)
vurun douya zaten :( hiç sormayın bu adam antepte sıkılıyomu canı gazlamak istiyomu diye :D yürüyün lan eklemiyom :D
318 is şaka makinası olmuş maşallah araçlara..
Maşallah Tunç....
eklede dou su vıdeoları bende ızleyım valla merak ettım basta fc vtı nasıl acıyor arayı boy boy :D sonra nasıl gecılıyor boy boy :D kendı arabam dıe demıyorum cok guzel gecıldım :)
olur valla olurda yagmur yagıyor ben sızın ordan gectım bugun kac tane araba bozulmustu suyun yukseklıgınden felaket su bırıkmıstı o otoyola baglanana kadar yolda kanalızasyon demırlerınden su fıskırıyordu yukarı dogru yavru dızel oldugundan bastım gectım benzınlıler yavas yavas gıdıyordu hepsının ustune fıskırttım :D suyu ahahah :D