Ford un ne halt olduğunu benden iyi biliyosun farkındayım ama laf atarak bi yere ulaşamazsın:)
Ford kadar fazla performans motoru olan başka bir firma varsa yazın. bu kadar net yazıyorum. hatta yeni konu açın burası bozulmasın.
Printable View
Oda doğru. Usta gitti olm çalış kazan şimdi işte. Gelene kadar toplarsın arabayı. Bu arada konuyu okuyan herkesin kandili mübarek olsun.
konu öyle bir saptı ki;
siz dökün içinizi sonra kitleriz..
ömerRS
aç bir konu atmosferik ford diye..
orjinal kilo kaç sedan vti?
bende airgab ve klima ve hortumlarını söktüm (1150 diye biliyorum) hadi vti ın biraz daha ağır olsun ama 90 kilo mu şimdi airbag klima ?
selçuk iş yapmaya kaldımı herkes bişeyler yapar bende kıyabilsem keser biçerim yada XN kasaya atarım motoru kesip bişer 500 kiloyu alırım(orjinal710kg) bana projeler ile gelme ne kadar köfte o kadar ekmek para işler bu hep.
35dc106 yı geçicek vitenk göremedim ben ;) lacide geçemezdi.
benım arabam 1090 kılo gelır stock tahmınen.bana karsı hala bı tavrın var hala anlamıyorumda sunu kafana sok benım 106 vtec tayfasıyla ısım yok. arabamın tımıngı ayarı bıter mamıyle kendı basımıza bı denerız gecer gecerım sonrası zaten TB satılır gıder. benım artık hedefım bı typer alıp 2 lıtrede en guclu ve hızlıyı yapmak bunu herkes bılıyo benden vtec macerası bu kadar... arabaya para harcama konusu varsa ben baya ıyıyım o ıste gerekıyorsa harcarım herkes bılır. dıyeceklerım bu kadar
sedan vti ın katalog verisi 1120 kg.. kantarda ise 1150-1180 arası geliyor...
söyle söyleyim
pt54
12.2 piston
throttle vs vs
ve 650kg
nasıl olucak bu iş :D göki proje yapıor ama bi piston aldıramadık para tuzagı diyor takarsa oda alayına saplar :D
ahhh KOP ahhh nerdesin :hehe:
hep olay sokmek zaten 650 kıloda 650 kılo. benım zamanımdakı araclardada bu ozellıkler vardı 800 kılo yarısıyolardı ve bız gecıyorduk 1050 kılo ustu vteclerle. hersey ortada yalan dolan yok. bu arada efecım sozum meclısten dısarı bız sahınlerde doganlarda sıkıstırma artrmak ıcın .30 kapak taslardık :)
edıt: bız NOT 36 yı ole bole sokmedık zamanında bı fıber bagajı yoktu herseyı sokuktu 820 kılo geldı 650 kılo nasıl olur bı 106?