EK 106'ya maşallah.. cila farketti mi selçuk??![]()
EK'nın boyle nasıl gıttıgıne ınanamayan arkadaslar eger ıstıyorlarsa chip,filtre,kısa,eksoz,contalı bıldıklerı arac veya aracları getırsınler deneyelım eglenelım..kımsede atar gıder zannetmesın denemeden ogrenemeyız suanda egzantiriksiz hemen hemen butun gti ve saxo'ları gecebiliyoruz MALİSEF...
EK ya maş 106'tının yürüyeni yürüdümü yürüyor kendiminkinden biliyorumkazasız belasız..
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
illaki geçen olurda, hani gza okan dan duymasam yemin ederim inanmam ha halada inanamıyorum ciğerli demek bu olsa gerek eski sahibi varmıydı bilmiyorum ama piston filn yapmadı dimi veya port polish port matching filan yok kapakta belli olmaz onlar çünkü ilk bakınca
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
arabanın sahibi sizmisiniz çünkü konuları siz acıyosunuz...ek nickli arkadaşta yazıyo sizde yazıyosunuz ortaklaşamı aldınız arabayı....maşALLAH diyorum ciddi yürüyo araçla ilgili tahminlerim var ama burdan yazmak istemiyorum ama kim uğraştıysa kapağıyla 106 gti ın profesörü ellerine sağlık...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ek e maşallah dyno verileri varmıdır baktınızmı bu haliyle egzoz falan koymadan bi deneyi
n arkadaşlar yok sa verileri egzozlu denersiniz sontrada
arabanın sahibi ben yada arfy ne fark ediyo ??? benim kardeşim istediği gibi araba üstünde bütün haklara sahip senin ne tahminin var beni bağlamıyo öle kapak falan diyerekte boş konuşmaya gerek yok videoyu izlersin yorumunu yaparsın iyi yada kötü bu kadar gerisi boş muhabbet bilmişliğe gerek yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)