Çok kalabalık olmadan üç araba bi gece ayarlarsak güzel olur kim nasıl gidiyor ve Toda headers nasıl bişey görmüş oluruz :)
Printable View
6.30'un type-r geçmesi zor.. Fakat acabaa araba 6.35 olabilir mi ?
ben 183 hp ıken TBıle 273 hp 330cı manuel ıle roll yapmıstım.1 de bastırdı ozaman arkadas 2 de sardım. 5 ortalarında 2 boy onumdeydı
bmw baya güzel gitmis
6.30 la stock halde aramızda 27 HP fark var. KG olarak 3.30 daha hafif. Benim aracımda Cabrio bu arada.
Ekstra olarak:
Simota cold air karbon cit.
İskender Sonsusturucu + supersprint header + orta susturucu iptali
Supechips Chip
OZ Botticolli ekstra hafif jant.
Performans M3 buji seti
mevcut. Abartacak birşey yok gel buluşalım deneyelim dedim arkadaşa. Bi yerinize mi dokunuyor anlamadım abartacak olsam buluşmada *** olurum. Saçma sapan yorum yapmayın.
BEn o geçer bu geçer demiyorum 6.30 u geçemediyse benim arabayı geçemez diyorum sadece. Artık sallıyor muyum sallamıyor muyum buluşuruz görürüz. Herkes arabasının neler yapabileceğini denemiş ve görmüştür. Ben kendi arabama kraldır kaplandır demiyorum. İzlediğim videoya göre yorum yapıyorum.
vıdeodakı typerı kaale sakın alma zaten 250 kılo artı yuklu ve alakasız bı sofor var o aracta. eger denemek ıstıyorsan kımseyle alakası olmayan bı zamanda camerasız bı sekılde bı deneme yapabılırız ;)
The BMW 630i Coupe is equipped with BMW's latest 6 cylinder, 24 valve engine. The new 272hp engine accelerates the 630i from 0-62 in 6.2 seconds manual, 6.4 seconds automatic
Senin aracın kaç beygir ? 231 standart egzoz intake ve yazılım ile kaç beygir oluyor ?
Sen buraya öyle bir yazıyorsunki ben STOCK araçların karşılaştırmasından bahsediyorum sen çıkıp intakeli egzozlu yazılımlı hafif jantlı arabanla 5 boy attığını sanki stock 3.30 ile geçmiş gibi yazıyorsun. İnsanları aydınlatki insanlar sana yalancı muamelesi yapmasınlar.
Doğrudur arkadaşlar. Yine diyorum ben iddia etmiyorum. 6.30 u geçemeyen adamı geçerim diyorum o kadar. Ne type-r lar var M3 ü geçiyor. Benim aracım dolu değil. Stock +35, +40 HP civarında.
Şöyle gider böyle gider demiyorum. Kaldıki böyle bir hevesim olsaydı. Turbo güçlendirmeli bir araç alıp doldurmakla uğraşıyor olurdum. Trafikte tehlikeye bile karşı bir insanım.
ne guzel ıste bızde dedıkkı denemek ıstersen ozelden yaz :)
Kardeşim ben aracımı Otomobilleriniz bölümünde tanıttım mı? tanıttım... Özelliklerini yazdım mı yazdım... Bilen aracın ne şekilde olduğunu biliyor. Ben yaşadığım şeyi yazdım. Ha insanlar bana yalancı muamelesimi yapmış zerre kadar umurumda değil. Niye galyana geliyorsunuz ki?
Kim galyana geliyor ? Galyana gelen sensin.
Ben stock iki aracı denedik 6.30 geçiyor dedim çıkıp 3.30 un şöförü becerememiş gibi saçma sapan bir mesaj attın. Çıktın sonrada 5 boy atıyorum dedin. Otomobilleriniz bölümünde açtığın konuyu ve arabandakileri ezberlemek zorunda değiliz. Senin olayı aksettirme biçimin sizin şöför dandik ben çok iyiyim 5 boy atarım. Ondan sonra yalancı muamelesi görünce arabandaki parçaları buraya yazıyorsun komik.
Ben çok iyiyim dedim mi? 3.30 u kullanan adam gibi kullanamamış dedim o kadar. Ama yok size laf anlatılmıyor. Tamam sizin dediğiniz gibi olsun ben çok iyiyim getirin bugatti veyronu koşarak geçerim. Hemde geri geri. Var mı itirazı olan? Ben nyie hiddetlendim lavuğun biri sallıyo dediği için. Sor ilk önce ne var arabanda diğe ondan sonra yorum yap o zaman. Bilgisi olmayanın fikri de olmasın.
Bu denemeden tüm 6.30 lar typer'ları geçer sonucu çıkmaz belliki typer ağırlığı yüzünden çok şey kaybetmiş.
Bunun için sağlıklı bir typer ve 6.30 denemesi olur her kez izler.