harbıden fena ama :D massallah
Printable View
harbıden fena ama :D massallah
maşallah araçlarımıza . allah tekerlerini düz bastırsın :)
maşallah güzel olmuş...3.video bomba:D
maaşallah ikinizede çok güzel denem olmuş.az araba olunca çok zevkli oluyor denemeler.ama rollden çok denin replik hoşma gittiii.
ohaaaaaaa
ohaaaaaa :D:D:D:D:D
dede patlattı yine bombayı.
hem deneme için tebrik ediorum. hemde e sağduyulu ve zevkli bmw-honda karşılaşması olduğu için tekrar tebrik ediorum.
..........
bizde benzerlerini izmir'den bekliyoruz :) hatta izmire geldigimde bi 320i ile denemeyi istiyorum saglikli ve stocka yakin olan :)
Bu arada,
aracimla ilgili her soru-sorunuma uflamadan puflamadan yardimci olan ve ohaa diye bagiran Huseyin Dedeoglu abime tesekkur ederim
o herkese yardım eder kım zordaysa yardımcı olur belkı tanıdıklarından adını bılmeyen bıle vardır herkes onu DEDE dıye bılır herzaman yardım ıcın vaktı vardır hıc bırseyını hıcbır arkadasından esırgemez zaman gelır dukkanı kahve gıbı olur zaman gelır ıstedıgını sana anında bulur zaman gelır sana kardesının vermeyecegı destegı verır O Huseyın DEDEOGLU'dur en bundan oncekı 3 arabam ve bu dahıl olmak uzere uzerıne yapılan herseyde emegı vardır kı bızım ortamda aracında emegı olmayan oldugunu sanmıyorum senı sevıyoruz DEDE
auhahuahu şiir gibi yazmışın. Allah var hakkını yememek lazım herkezin üstünde hakkı emegi vardır. Dedem öpüyorum seni :D
MAsallhh araçlarmızaa Tunç un 5.vites sahane gercekten masalhhh
Dedem koptum oha oha diyişine izlerken :) Hatırlıyomusun 205 le ıntegrayı denerken ben 5.vites beş beş demiştim aynı o zmn ki gibi :D
hepinizin agzına sağlıkk diline sağlıkkk
ehtiyarrrrrrr
maşallah güzel denemeler olmuş..
DEDE bana fayda saglamadı :D yaylarımı o getirmedi :D jantın pazarlıgını o yapmadı :D yine de seviyom ama :D
vayy be dede ne kadar çok sevenin varmış seninn yaa :)
dede den dün slik lastik aldım :D süpermarket gibi adam ahaha