|
|
#1 | |||
![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us denen araç volvo chipten önce 200 hp verdi dynoda(s40 t4 kaç hp acaba) ![]() benim iddiam 0-400...turbo makine ile benim aracımı rampa yukarı bi daha denemek isteyen yukarıdaki fotoda ki işlemi yapsın.... TEKRAR SÖYLÜYORUM BENİM ARACIMIN SETUPLARI 0-400 (MAKİNE ZENGİN ÇALIŞIYOR)....isteyen istediği videoyu koysun....mondeo 0-400 de denenen araçların hepsine 400 sonunda plaka okutmuştur.varmı itirazı olan(yok sesleri) yazı ve biçim abest gelebilir.....söylem olarak algılansın pls
Son Düzenleyen pureal; 19-06-2010 02:39. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: EK4 VTi SEDAN Sİ JAZZ ES
|
akyazı gırıs hendek gıdısmı bastınız kuzen.masallah araclara tcs acayıp fark etmıs ama.sure olctunuzmu zamanlar baya guzel geldı bana artı dıger mondeo kım onu merak ettım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
sağolasın kuzen evet değerler güsel ama zaman ölçümü yapmadık...malesef movie makerdan bakarım boş bi ara
![]() tek mondeo var ya bütün videolardaki mondeo benim 30-160 hendek ışıklar arası. 0-155 akova hendek arası 0-225 hendek ilk ışıklar serdar otel arasında ama sıkma mesafesi üst geçite kadardı... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
kanka ben motor kodlarından anlamam vallaha s40 ı fort motor kodu zannettım
guzel denemeler masallah yokmu sızın leonlada vıdeo drag roll falan
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bu olay aniden oldu....bir akşam çetinlede efeylede videolar alıcaz...kısa zaman içinde sen şu rodajı bitirde bi akşam sökeriz asfaltı
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
tamam kuzen sıkıntı yok denıyelım bıtsın herseyi efeyle ne oluyo hgt ye denedınmı bu arada
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
mondeo hep önde olmuş anlaşılan ve son videodada geriden gelip yetişen mondeo galiba
mondeoda modifiye varmı?2,5lt mi yoksa? 200hp bi s40la öyle yürümemesi lazım onun __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ersel daha ıyı bılır tabikide aracı sadece cok bakımlı onu bılıyorum vardır mutlaka bısıler kendı yazar
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
mondeo 2.0 blacktop makine sadece iyileştirme var motoru sıkan ne varsa artık yok ![]() değişik araçlarla da denendi gidişi bu şekilde aracın
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
ok,anladım.tahmini kaç hplerde?bayaa iyi çünkü aracın gidişi t4 sağlıklıysa eğer
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
![]() s40 oldukça sağlıklı ve bakımlı bir araç...çok sevdiğim arkadaşımdır kendiside zaten.. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
s40 kac hp bu arada?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: yok
|
neler var mondeo da mesela?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
valla 200 hp volvo motoru saglıklıysa kolay kolay affetmes yanlıs bılmıyorsam 145 hp mondeo kap ıptalı egzoz caı var desek en fazla 10 alsa 155 hp le bıraz zor gıbı
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
vallaha vıdeo ortada ben pek anlamam bu araclardan ama mondeo gayet basarılıyurumus
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
motoru sıkan ve sizin kurtulduğunuz şeyler nedir acaba ?
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |