3.vites videosunda scirocco gidiyomuş sanki:) maşallah iki aracada, vti'ın ses mükemmel.
Printable View
3.vites videosunda scirocco gidiyomuş sanki:) maşallah iki aracada, vti'ın ses mükemmel.
araçlara maşallah .. vtec kesiciye girmeden vites atamıyormu :)
Malesef sciroocolar yazılımsız hallerinle kendilerini pek kanıtlıyamadılar.
İzmirde de biz yazılımlısı ile denemiştik stok 207rc olarak 3-4 boy ayırdığımız videolarıda koyduk. Sonra yazılımı revoya çevirdiler yanlış hatırlamıorsam. 210hp lik halinle gene 207rc yi 1,1-5 boy anca geçebildi.
Tüm bu olanlardan stock olaraksa pek yürümeye bir araç olduğu sonucuna varıorum. Tabi bu benim kendi şahsi düşüncem.
Dediğim gibi illaki çok iyi yapılıları vardı ancak, benim beklediğim gibi gitmiyorlar açıkcası.
VTI için söylenecek söz yok gitmesi gerektiği gibi gidiyor.
Yanlız ben Scirocco nun daha taze taze fabrikadan çıkmış bir 160 hp nin vti'ı geçmesini bekliyordum.
İki arabayada nazar değmesin maşallah.
tolga maaşallah :)
gyr gayet sağlıklı ve ciğerli , allah kazadan beladan korusun...
ses bomba cidden :)
2aracada maşallah benim gözlemlediğim kadarıyla Scirocco da hiç ivmelenme yok vtinin böle alıp başını gitmesi çok normal
Vtec altı basıldığında scirocco'nun geçmesini beklerdim.
maşallah.kesicisiz video yokmu :D
iki aracada maşallah..Allah kaza bela vermesin ikisinede.
bence scirocco 122 liklerden..
değil 160lıklardan.
kesici konusunda da dediğim gibi çok zorlanma olmadığı için ses olsun diye bilerek kesiciye soktum :)
açıkçası rocconun torkundan biraz çekiniyordum 240 nm idi sanırım ama 2 ye 2 denediğimizde de pek gidemiyor.
yazılımla çok değişeceği kesin.
peki 3.viteste bastığınız zaman ne oluyor? ciddi ağırlık farkı olması lazım çünkü.
bu konuda rocco ve fn2 çok tartışılmıştı
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/44844-fn2_typer_vs_scirocco_1_4tsi_abt_210hp_.html
Her iki araca kocaman bi MAAŞALLAH..
Scirocco beklediğimden daha iyi gitmiş..