mini kasnaklı vs. vs.. li sanırım
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Bu videoda sonuç daha iyi anlaşılıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=qkSGncPM6LU
210 luk mınıyı gecıosa bu hdf cidden sağlam gidıo yaw öle böle deil![]()
mini kasnaklı vs.. 212 hp imiş
bilemedin adaş![]()
ilk video da , ilk kısımda mini kendi kendi ile kapışıyor.. Kaan sence bu rolling miydi ? Ben orada burda basmayalım ,devam et ilerle diye el işareti yapıyorum siz bastınız gittiniz bi sinerji yarattınız orda
o akşam 2 kere denedik 2sindede sonuc belli .. ben sölemiyim videolar konussun![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
obbaaa kanka orda bısey yokkı zaten rollde gectın o gözüküyo orda zaten bastınız gıttınız derken bı ayırımcılık sezıyorum sankı sende oda arkadasımsınız bılıyosun bunuvıdeoları bı turlu kesemedık movıe maker hata verıo yenısını yukleyecegız hepsınden bı derleme yapacaz ozaman koyacam ama alındım bu lafına görürsün sen
![]()
valla yalandan konusmayı pek sevmem mınıler hakkında pek bılgım yok ama araba pasada su an kasnak sıparısı verdı aracın sahıbı beklıyor gelsın takalım dedı yokkı takalım dıo ama bıldıgım mınının works modelındekı tertıbat varmıs ayrıntılı ogrenır yazarım yanlıs bılgılendırme yapmıım sımdı![]()
muhtemelen vardır kasnakta, AL kardeşimin dediği gibi belki derecesi değişecektir çünkü bu ses kasnaksız bir S den zor gelir![]()