ben Doğancan (YYY 38) Beyler derdinizi anlamıyorum yada siz anlatamıyosunuz bakın iyi okuyun iyi dinleyin beni... Benim oraya gelmekteki amacım arkadaşım dediğim ve 4-5 yıldır tanıdığım cocugun STOCK olan S2000i ile benim arabamın nasıl gittiğini görmekti sonuç olarakta gördük başından beri geçemediğimi söyledim zaten geçmek amacım değildi ben arkasından gitmek istiyordum ve bırakın arkasından gitmeyi ön kapısına yapışıp 170e kadar gittim ve ordaki herkez gördü Muharrem abide dahil.. Bizim arabamız 60 milyarlık bi alman arabası 1.4 motor turbodan oluşan standartı 160 beygir olan bir araç ve üzerine yapılan BİRKAÇ KÜÇÜK işlemle beraber 230 beygire yükselen ve köpek gibi yürüyen bi araba sonuç olarak çıktık denedik adam gibi bastık ve ben amacıma sonuna kadar ulaştım benim için bitti zaten bakın söylüyorum S2000 BENİ GEÇTİ ARKADAŞLAR bu kadar basit ya neyini uzatıyosunuz tamam Hondacısınız belki kabullenemiyosunuz ama insanız bizde aynı ortamda yüz yüze bakıyoruz yaptıklarınıza bakın tamam abi tokatladınız 1 gram umrumda değil :D