aPP Yaptırsana MUY'a :)
Printable View
aPP Yaptırsana MUY'a :)
MAsallhh araçlaraa scirocco iyi yürümüş 1.4 olmasına rağmen :icon_tup:
Ya app'den ne yazabilir dostum mühürlü yaptır bin hoş ben s2000de ön plaka yok arka plakada mühür yok orjinal plakalar nerde bilmiyordm bile geziyordum şans işi bana hiç tutulmadılar öyle :) hatta plakacı arkadaş bitanede yanlış plaka basmıs sonu 7915 di 7519 basmış oda bagajdaydı :D sahtecimisin lan deyip alacaklardı içeri :P dedigim gibi şans işi yazacak oldukdan sonra höyt bunun kapı kolu orjinal degil der yine yazar..
Ya leventim sen istedin ben sana s2000 bulmadım mı yau :P
Maşallah 1.4 diyip geçmeyeceksin ,birazdaha hacim olsa rakip tanımaz valla
Ya leventim sen istedin ben sana s2000 bulmadım mı yau :P[/QUOTE]
hımmm şaka yapmıştım desem :D
şirokko güzel yürümüş tüm araçlara maşallah :)
valla 1.4 motorla bu kadar gitmesi bence gayet başarılı bir type r kullanıcısı olarak.SONUÇTA NE OLURSA OLSUN YÜRÜDÜĞÜ ARAÇ S2000 motor farkı var birkere.yinede tebrik etmek lazım.
butun araçlar cok guzel yurumuş rx8 tamamen hayal kırıklıgı:s
tebrikler scirocco iyi yürümüş. yiğidi öldür hakkını yeme. bütün araçlara maşallah...
1400cc arabadan bahsediyoruz tebrikler...onun adı roccoooo:D
:D:D maşallah maşallah :D mustafa sazanlamasan olmuo ztn :D
Bence YYY 38 ii gitmio :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
hehehe :D KAA 70 daha hızlı dime:d:D:D
scirocco da iyi yürümüş ama s2000 bi adım önde gibi.
vt b20 4. vitesi hep kaçırmış onuda göz önünde bulundurmak lazım zaten 5. viteste geçiliyor kaçırdıgı an vıtesı gecılmıye baslıyor. maşallah tüm araçlara..
Sicirocco nası böle gidiyor anlayamadım ama helal walla super.Bence 2.0T biri alıp yüklese GTR la falan yürür :)
Walla 2.0 alıp doldurmak gerek chip egzoz filtre falan cok verimli olur subarularla evolarla yürür bence.
10.000 TL ye 400küsür beygir oluyor işte :D:D
Maşallah Rocco'ya aslında s2000 le yürüme gayet başarılı sonuçlanmış.fmic forge intercooler ve birazda agırlık atılınca s2000 i geçme ihtimaliniz çok yüksek diye düşünüyorum :D
Birde mini'lerde alta'nın daha ufak sc kasnağı vardı Rocco için henüz böyle bişi çıkmadımı. ?