ok kardes sen bilirsin maksat eglence olsun,tesekkurler yok bebekte oturuyorum acarkente arkadaşıma gitmiştim
Printable View
ok kardes sen bilirsin maksat eglence olsun,tesekkurler yok bebekte oturuyorum acarkente arkadaşıma gitmiştim
anadım bizim yolları görünce dedim noluyo hehehe eğim çok yaw videoda belli olmuyoda resmen dağ tırmanıyosun ve iniyosun sizin bastığınız yollar :) maşallah tekrardan
mmasallah araçlara.
maşallah araçlara iyideneme olmuş
Maaşallah iki araca da :) Stı 2.de baya iyi kalkmıs harbıden:)
Masallhh güzel deneme olmuş 2.kaldırışın çok iyi olmus ,tt nin sanzımanı çok saglam ;)
guzel deneme olmus video ceken arkadasların kufurle karısık yorumlarda guzelmis:D
sti daki nasıl bı kalkıs ole kalkmadan once boyunluk falan takıomusunuz allah muhafaza boyun kırar :D
zevkli olduğu belli , baskıyı ısıtmışsın ondan kalkmamış araba sonlarda ama dumanın sebebini bilemiyorum yaman.
maşallah tts e de sanada :)
Maşallah Yaman Gayet başarılı
TTS ın gıdısı zaten bellı, ben daha cok stı ın gıdısı begendım yenılerı gercekten basarılı sanırım..
bu tt kaç motor 3.2 mi?
video güzel olmuş:) keyifli izledim, maşallah araçlara:icon_tup: videoyu çeken araçta konuşan arkadaşlar fena, heycan yapıyorlar e tabi doğal olarak:D tünelde durmalar sesler falan maşallah:) Allah esirgesin her iki aracıda:icon_tup:
herkese teşekkurler 2.0tfsi 272 hp orijinal bunda evotech yazılım var evotech ın sitesinde 315hp diyo downpipe fln vardı soktum dedı bana bılmıyorum ne var araçta ama cok saglam gidiyo
Al şu öğretmenini bi akşam yanına deneyelim seninle :D :D
2.kalkış çok güzeldi :) sti yan yan
maşallah. tts fena yürümüş.