tts daha iyi zaten tfsi motor 272hp stock yanlz ben boyle bi vites atma gormedım dsg helal olsun yapanlara
Printable View
guzel deneme olmus : )
merhaba arkadaslar ben tts ın sahıbıyım butun yorumları okudum zaten yaman herseyı anlatmıs dedıklerı tamamen dogrudur cok guzel bı geceydı burdan yamana tesekkur edıyorum bı arkadas sanırım benım araba 350hp demıs:eek::eek::eek: keske olsa ;)
arkadaslar benım arabada sadece yazılım var okadar hava fıltersı bıle yok.
2.kalkısta harbıden ne kaltın yaman arabanın onu zıpladı :)
roll vıdeolarımız yokmu yaman onlarıda koysan otobandakıler
yok burak ben video çekmedim zaten canberkler cekmş haberım yoktu cektıklerınden
buarada arkadaşlar burak kardesımızn tts i gercekten bekledımın fazlası cıktı ben kolay olucanı zannedıodum soncta benım aracımda 3-5 ufak parca varr eşit kalktıgımızda arka kapımdan gelıodu bu tarz arac alcaklara kesınlıkle tts onerıyorum....
fana makineler. maşşallah.
her ikiside fena yürümüş maşallah diyelim.
Hee anladım aynen ne yalan soylıyım bende oyle dusunuyodum zaten bı geldın dırek bırılerı kasınıyomus :D dedım olum rezıl oldun keske kabul etmeseydın sonra vıyadukte ılk kalktıkya ben araba demırhanla ohaa olum nasıl oldu lan bu ıs dıye sok olduk suratlar boyle:eek:
evotech yazılım olmasa napardık ;)
not:dıstrıbutor degılım :D
yapıcam zaten yarısını yaptım ama bırkac degısıklık oldu kat ıptalı tts de %10 guc dusurdu bu yuzden yalan oldu kat ıptalı headers haftaya gelıcek downpıpe duruyo sevıse soktum arabayı o yuzden cıkardık yenı yazılım geldı 2 hafta sonra su sekılde olucak stage 3 motorsports yazılım downpıpe headers bundan sonra eger hava sırkulasyonu ıyı degılse ozel yapım ıntercooler,hava fıltresı ve tabıkı pırellı pzero corsa
hayırlısı olsun inşallah herşey istediğin gibi olur...
tabi olmm ben ilk geldim dedım 4-5 kişiydik arabada dedim siz kalın zaten geceriz sende sasırdın bu kadar kişiyle mi kalkıcaz diye :) bende basıncı actırıcam bu haftaici cuma tekrar cıkalım fullrace headers uppipe alıım bıde sende takınca parçaları çekişmeli olur son hafta satılmazsa yuklıcem artıkk
tesekkurler ınsallah
canberk casper gibsiin yaz olum bişeyler ölmezsin:))
zaten ben dedım 4-5 kısı alırım ya :)
ok abı guzel olur ben bı takıyım su parcaları sende ayarla bıde oyle denerız satılırsa almak ıstedıgın araba bana dedıgın mı hala?
dsg gıbı atıyo vıtesı oda bı elın dıreksıyonda dıgerı nerde ıstersen artık sen roll gecesı yoruldun bıldıgın :)
aynen aynen,onu alınca c6 yı isterim yanlz karşımda :)
sen merak etme ben senın karsına oyle bı araba cıkarıcamkı c6 yanında 3.20d gıbı kalır;) zaten kaybedersem dırek moralım bozulur kazanmam gerekır kozumu koyarım ozaman ortaya:D
320d derken birilerine laf mı sokuyosun yanı:))) yakışırr yap bu haliyle boyle gidiosa tts yaptıktan sonra benım acil turboyu degistirmem lazım hehehe
yok ne laf sokması estagfurullah :) canberk de gelsın bızımle s2000 3 araba daha ıyı olur.sen cok yukleme arabayı gerek yok nedenını bılıyosun benım takıcaklarım verse verse 15-20 hp verır bısey degıl
gelıo bu sefer konustum sonunda cıkarcak arabasını:) cumaya cıkıoruz ozmn yanlız daha gec saatte cıkmak gerek trafik oluyo
cumaya musaıt olursam gelırım sız 2 nızmı denıceksınız varmı baska araba
2-3 arkadaş daha gelcek daha detaylı konusurz karrrssim haber verırım bensana
beyler cuma hava yagmurlu gosterio size sıkıntı yok ama ***** yamulmak istemem :D çok kotu olursa hava erteleriz. mustafa da gelicek s2000le yaman bide coopers gelicek diyordu ?
coopers görkem ve bi arkadası gelıcek sanırım yagmurluysa benım ıcın problem yok 2 cekerler dusunsun hehehehe musti amortisoru patlatmş yine araba yamuldu dıyo
tamam yaman canberkın dedıgı gıbı olursa cıkmaya gerek yok zaten benım numara vardı sende sanırım,bende yamulmak ıstemıyorum canberk:beuj:
hahah olm çocuk binemedi arabasına adam akllı gelsede gorsek egzos ne kdr işe yaramıs :)))
okii konuşuruz duruma gore...
bu arada okcuda 25cm lık bass amfı montaj dahıl 750 euro dedıler nasıl fıyat rockford fostgate bass amfıde mb quart mı oyle bısey varmı anlayan bu ıslerden?
valla ben rockford ıstıyorum bırde okcu dunya capında bıyer oda etkılı kararımda ama dedıgın gıbı cok fazla baska varmı rockford yapan
okçu piyasada kendini kabul ettirmiş dünyaya açılmış bir marka tesisatı nerede yapıldı okçu diyorsun iskender egzoz gibi birşey ;)
:):) Aynen