hayat sana guzel :)
Printable View
hayat sana guzel :)
onu bosverde su c6 yı cıkarda bı yanlıyalım corsa dehşet ses cıkarıo benım teknedede corsa var silencerli mi senınkı bende basınca dugmeye acılıp kapanıo
yok c6 da kat ıptalı de var flap yok bunda corsa xtreme
satıcam zaten corsayı eskı egzozu takıcam ona
ii sitede dolanmıosun fazla 10km den sesi geliyo
dolanıyorum da sevmıyorum surmeyı yaa tts daha zevklı c6 uzun zamandır yatıyodu gacur gucur sesler gelıyo arkadan bı servıs lazım ama 3000 devırden sonra cutout a gırıyo c6 orda bır ses verıyo varya amannn:)
sen calıstırınca ben sti n sesını duyamadım hemen gittim tek cıkıs yaptım:)))
:D oyle abı delı ses cıkıyo ama surerken cok drone var hele yokus cıkarken olum ya
ilk cıktıgımzda sen c6 la yanladın ya devildan cıkınca canberk kafayı yıyo koltukları yırtıcak cocuuu arabsndan soguttun beni de acil satmam lazım su subaruyu
amerıkandan cıkar anca o akdar ses bırde ıtalyan tabı;)
sana bı f360 cs alalım dunyanın en guzel egzoz sesı o arabada
yok olum fark etmez turbo fln sıkıldım yukleme muhabbetinden belkı son kez bi sc s2000 yapar garajma koyarım ömür boyu durur onn harıcınde m3 alcam yada yaz sonuna beklersem r8 alırım
r8 ben denedım hıc hosuma gıtmedı tıpı falan mukemmel ama surusu tatmın etmıyo daha fazla beklıyosun r8 yerınde aynı paraya 911 turbo al hıııc pısman olmazsın
Beyler msnden devam edin , video konusundan baya uzaklaşmışsınız
e olum 911 turbo yla neler yaptıgııını bılıyoruzz 480hp arabya evotech yaparsan:heyoo: r8 in durusu yeter:)
muharrem benım 1.4 corsayla nasıl agzına egzoz patlattım ama gecen gun :D
kardesım ben kactım hadı sana ıyı geceler turbo yolda bekle 2 haftası var :)
aynen karrsim iyi geceler arkadaşlar kusura bakmayın video konusunu p,c ettik
yaman kalkış olursa beni de arayıverin su aracı m3lerden baska hiçbişeyle denemedim gormek istiyorum artık..