arabası gerçekten güzel yürüyor bu akşam denemeye çıktık adam cupers lerle denedi hep videoları kesin koyar maşallahı var iyi gidiyor arabası ama bide suvar araba sökük sadece önkoltuklar var arabada
Printable View
arabası gerçekten güzel yürüyor bu akşam denemeye çıktık adam cupers lerle denedi hep videoları kesin koyar maşallahı var iyi gidiyor arabası ama bide suvar araba sökük sadece önkoltuklar var arabada
astra nın devirlerinde denemek aklınıza geldimi hiç ???ciddi soruyorum amacım sadece soru sormak..veya amaç 14_60 ı mı denemekti??
millet kilosuna bakmaz sökükmü sökük ama diyorum maşallahı var araba yürümüyor resmen koşuyor
bu saxo vts ler hızlı arabalar mı?:D
patinaj çekiyorlar mı?:D
masallah güzel denemeler olmus ama specler yanlis yazilmis.benim bildigim yazin astrada flitre bile yok kati filan üzerinde duruyordu ve çipide düzeltmem gerekiyor diyordu özkan astranin sahibi yani ve orçunum senin speclerin az yazilmis :D:D:D bu sekilde yürümen gayet normal
helaaallll sana varryaaa :p
ben tamamen eksoz sesini almak için söküyorum o denedigim astra laya arabayı sökmek içijne fazladanda 2 kişi koyar öylede 4 5 boy atmassam satarım arabayı yok parasına ben öylesine bi denemeydi arkadaşım vitesleri bile hiç sallamdan atıyorum sesi iyi dinle ok ;)
vitesleri sallayarak atmıyorsun demedim ki ben ?
iddialısın da demedim ?
madem hafifmiş sökmeseymiş daha iyi değilmiydi ? diye soru sordum...
sende "egzost sesini duymak" için dedin, ne güzel işte, daha iyi duymak için camı da açabilirsin yarım parmak ;) canlı canlı gelir ses...
Maşallah aracına; sıkıştırması ne aracının ?
bilmiyorum ya astra iyi giden bi astra degil yani bi emg mesala bilinen en iyi giden astra o tarz bi araç degil o gece bi araya geldik yagmurdan dolayı zaten sıkıldık öylesine çıktık astra sahibi baya heyacanlı bu konulara bişey yaptım dedin ben denersem video koyarım dedim kornayıda o çalıyor devri o ayarlamış kendi çapından
kanka geçersin sen beni ama müjdemi isterim yılmaz la denedim çok istiyordu ya haaaa
akşam gelecek videosu izlersin:)
sence bi 106 saxo göre yılmazın araba nasıl yada söyle sorayım yılmazın araba stadarttan ne kadar daha hızlı biliyormsun
hehehe çok iyi ya ya iyi gidiyor ne bilim yani sonuçta büyük araç ama hayet başarılı bence her ne kadar beni geçemesede bende yavaş degilim yani :)
Havalar bir düzelse 10 olacak :)
nasıl yaşar abi anlamadım
gsi devrını bulana kadar:D
o zaman bu specler yok kardeşim onur yazdıkları var ok yanlış anlaşılmasın
1 gün arayla yazılınca bu mesajlar öyle anlaşılıyor hali ile; FARKLI Spec'te olduğunu düşünmedim açıkçası.
cumartesi günü AKŞAMI GSI ile yürüyüp daha sonraki akşam da A3 ile yürümediniz mi ?
arada Spec ler değişti mi ? yoksa tarihler mi farklı ?
yakaladın beni :) :) :) tamam tamam specler aynı onurunda sucu yok çünkü onada söylemedim
Daha dikkatli yazmak lazım tabi açık vermişsiniz :)
sen bilirsin kardeşim o zaman ben denemedim şimdi sen olsun illa yollar buluşturur bir yerde ;)