14\60 ı bedava verseler arabama takmayı değil elimi bile sürmem
arabası gerçekten güzel yürüyor bu akşam denemeye çıktık adam cupers lerle denedi hep videoları kesin koyar maşallahı var iyi gidiyor arabası ama bide suvar araba sökük sadece önkoltuklar var arabada
astra nın devirlerinde denemek aklınıza geldimi hiç ???ciddi soruyorum amacım sadece soru sormak..veya amaç 14_60 ı mı denemekti??
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
masallah güzel denemeler olmus ama specler yanlis yazilmis.benim bildigim yazin astrada flitre bile yok kati filan üzerinde duruyordu ve çipide düzeltmem gerekiyor diyordu özkan astranin sahibi yani ve orçunum senin speclerin az yazilmisbu sekilde yürümen gayet normal
ben tamamen eksoz sesini almak için söküyorum o denedigim astra laya arabayı sökmek içijne fazladanda 2 kişi koyar öylede 4 5 boy atmassam satarım arabayı yok parasına ben öylesine bi denemeydi arkadaşım vitesleri bile hiç sallamdan atıyorum sesi iyi dinle ok![]()
vitesleri sallayarak atmıyorsun demedim ki ben ?
iddialısın da demedim ?
madem hafifmiş sökmeseymiş daha iyi değilmiydi ? diye soru sordum...
sende "egzost sesini duymak" için dedin, ne güzel işte, daha iyi duymak için camı da açabilirsin yarım parmakcanlı canlı gelir ses...
Maşallah aracına; sıkıştırması ne aracının ?
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)