filtre egzoz kısa chip ince conta egzantrikli 900kg arabayla nerdeyse stock astra gsi ile mi deniceksin![]()
stok degil aracın ve gideri belli anladın izledik biliyoruz ama olsun öyle diyorsan öyle olsun yapcak bişey yok
stok olmuyor sonuçta astra ya yararsa eger chipin nasıl yaradıgını iyi bilirim neyse gerek yok uzatılmasına konunun denemek istersen denerim sadace haberin olsun
stock demedim zaten neredeyse stock dedim, ki geçen haftaya kadar egzozda standarttı. neyse uzamasın ben bu aralar araba denemiyorum ilerde deneriz inşallah
bu speclerle typer la denemen lazımsenin
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
15 göki senin haha ne oldu sanane ya sen git arabanı birazda sök tubure falan koy daha hızlı gidersin tamam mı bi insan gibi o zaman köprüsörü ölçtürdük ve 12.5 diye bi deger çıkmış tı aynı şeyden basediyorsak he bu arada kaç kişi carptın bi 20 boy atacagım arabaya ne spec abartacagım filtre egzoz bile yazsam yeter çok bile sanki siz süpersiniz hep dogru speclerle gazlıyorsunuz
Sen zaten benle aşık atamazsın ben sana kalın gelirim,stok motordan 12,5 sıkıştırma çıktıgını halen yazabiliyosan senin ne kadar bilgisiz insan olduğun belli.
Sen kumda oyna en iyisi.
Ben zaten hızlıyım koçum benim 3 sene önce yaptıklarımı insanlar daha yeni yeni yapmaya çalışıyor, sen işi öğren büyü öle gel.
orçun speclerini halendaha tam yazmıyorsun tamam aracın gidiyor eyvalla ama
yaz herşeyi
aracında klima komprosoru bile sökülü koltuklar sökülü korna bile yok ağırlıktan bu kadar korkmayın eminimki kantara koysak 850 kilo belkide gelmez 450 kiloya yakın fark var denediğin araçların çoğunda çok fark açman lazım ama sen 3 boy da kalıyorsun turbo imiş stock muş bunlar hikaye ac ye bak bana 7.8 boy açıyor belkide fazla adam typer larla rahat yuruyebiliyor sen bi dene istersen yaptığın harcama değerini tam vermemiş
gören arkadaşlarıyla değilde körfez pistinde turnuva yapıyor sancak :d
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)