valla yavrım cecoda aradı beni kısmet ki arabayı sankoya bırakmıştım akşam yağı suyu değişsin diye geç haberim oldu kısmet daha sezon yeni açıldı :D
Printable View
ALPER o zaman bu akşam deneyelim çünki cumarttesi ben orj jant takacam. neden eşşek gibi 17 jantlarla basaacam ki 235,45,17 ağır kalıyor
valla ben senin yerinde olsam hem arabamı sökerim, hem jantımı değişirim.
çünkü herkes sadece 1 şeye bakıyor. "kim geçti"
Eğer sac 15 janta dönersen 195-55-15 ölçüsüne oldukça yararlı olur düşüncesindeyim. Stepnenide sök, arka koltuklarıda, mümkünse kapı içlerinide.
o kadarda değil stepne çıkartacam jant takacam depodaki benzini de artik bi icat ederiz de en azından audi kapılar mapılar kalitesine yakışmaz sökmek
sen jantı lastiği düzelt stepneni çıkar yeter şuanlık bence baya fark edecek gidişi
onu kast ettim bende zaten ;)
oooo yılmaz hızlı olacak baya bu hafta bakalım bekliyoruz haftayada koltuları sökmeye başlar yine olmaz artık ne yapar bilmiyorum hayırlsı artık ama bence alperle hiç bir şey dökmeden denede ben de ne kadar verim almışın onu göreyim ;)
deneriz problem değil.
yorumsuz:D
süpersiniz yaa yılan hikayesindeki memoli ile zeyno bile kavuştu siz hala bir sonuca varamadınız dallas a döndü konu:D
hadi artık gooo gooooo..!