nasıl herkez bilecek ya 3 gün önce yapılan işlemi herkes nasıl bilsin orçun saçmalama
3 vitesde çıkarım anahtarı da koyarım gel.
Printable View
anahtar filan size/bize yakışmıyor arkadaşlar.
allahım ya yılmaz hadi daha tamam geçersin zaten orda vites kaçırıyon gaza basmıyon ok süpersin daha yorum yazmam sana ben sana dedim dener video koyarım ok sende koy dedin bu iş bitti bi daha deneme benle sen git stoklarla dene kendini tatmin et ok turbo arabayla 118 bg atmosferik araba geç
başlıcam sizin şimdi işinize HAAAAAA gidin baska yerde kavga edin ya
Masalllah iki aracada..
ben her zaman doğruyu söylerim yalan veya olmadık birşeyi söylememe gerek yok ne olduysa onu yazana canım feda geçtiyse geçti geçildiyse geçildi derim ama dün yüklenmiş bir arabanın speclerini kimse bilmez araçların speclerini yazacaksın her video da olduğu gibi eyvallah dicem 2 vites denemelerde beni 220 km ye kadar alıyor zaten 220 gibi saxo bitiyor 3 boy fark ile. 4. 5kez denedik sonuç aynı ama 3 vites denemerlerde ben alıyorum. ne yaşandıysa ben onu yazıyorum yok küçümsüyordu yok fransızın gücüydü gibi kışkırtıcı şeyler yazmıyorum. herkeze keyifli forumlar.
ya ney açıyor ya boşver kanka bu işler delirim geçerim demek le olmaz ben video yaparım gören görür herşeyi eger denemede bi sakatlık gören varsa söylesin hiç çekinmesin salıklı bi şekilde 2 vites 80 km de basıldı ve 225 kadar gittim sonuç da ortada bi daha denemem zaten bu şekilde uzunda geçecek adam zaten gelir geçerdi maden o kadar iyi 5 vitesi ;)
alper sen de doğruları söylemiyorsun kardeşim 3 de ayırıyor demiyorsun gaz bastık bıraktık diyorsun 4 sonuna kadar bastınız çamurluk diyorsun ayıptır zakkuma sorunca oda en az 1.5 boy vardı diyor geçilince siz hemen gaz bırakıyorsunuz zaten sebebi ne ise bilmem ben dostluk içinde arabaların güçlerini deneyelim diyorum ama siz hele hele orçun başka şeyleri denemenin peşinde. sanki benim aracım tam dolu onunki ful boş gibi yazıyor kızıyorum.
yaa kanka allah aşkına burda ben konuşmak istemiyorum..yüzyüze konusuruz yarın solfeje gel hem papaz kaçtı oynarız dikkat et ama papaz sende patlarsa kayışla dayak atıyoz ona göre artık okey oynamıyoruz.. :D:D:D:D:D