User Tag List

Sayfa 2/12 İlkİlk 1234 ... SonSon
218 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: um saxo vts VS a3 18 t 195 hp

Aytepe53
    Misafir
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haaaaaaaaaaaaaaaaa seni geçicem mi diye sen bana 3 boy istedigin devirde istegidn viteste direk anahtar bıramasına hemen bu akşam ok ya ulan lanet olsun bi dahada denersem ya varya sadace gülüyorum bu arada araba 3 de harcarım 5 de bakım yaparım onu söker onu takarım um saxo speclerine herkez biliyor yılmaz ben senin gibi 3 günden beri rol yapmıyorum bu sitede herkezde tanır beni ve arabamı sen merak etme sen önce carı geç sonra gel ok ona 3 5 gerek 500 harcarım kendi cebimden sana bye yapar haberin olsun
    nasıl herkez bilecek ya 3 gün önce yapılan işlemi herkes nasıl bilsin orçun saçmalama
    3 vitesde çıkarım anahtarı da koyarım gel.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    anahtar filan size/bize yakışmıyor arkadaşlar.
    Built to fall....

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    allahım ya yılmaz hadi daha tamam geçersin zaten orda vites kaçırıyon gaza basmıyon ok süpersin daha yorum yazmam sana ben sana dedim dener video koyarım ok sende koy dedin bu iş bitti bi daha deneme benle sen git stoklarla dene kendini tatmin et ok turbo arabayla 118 bg atmosferik araba geç

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başlıcam sizin şimdi işinize HAAAAAA gidin baska yerde kavga edin ya
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah um iyi geçmiş kazasız belasız
    saol kardeşim

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başlıcam sizin şimdi işinize HAAAAAA gidin baska yerde kavga edin ya
    vaayy reis konuştu özgün abi geç şunları roccoyla ya

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masalllah iki aracada..

Aytepe53
    Misafir
    ben her zaman doğruyu söylerim yalan veya olmadık birşeyi söylememe gerek yok ne olduysa onu yazana canım feda geçtiyse geçti geçildiyse geçildi derim ama dün yüklenmiş bir arabanın speclerini kimse bilmez araçların speclerini yazacaksın her video da olduğu gibi eyvallah dicem 2 vites denemelerde beni 220 km ye kadar alıyor zaten 220 gibi saxo bitiyor 3 boy fark ile. 4. 5kez denedik sonuç aynı ama 3 vites denemerlerde ben alıyorum. ne yaşandıysa ben onu yazıyorum yok küçümsüyordu yok fransızın gücüydü gibi kışkırtıcı şeyler yazmıyorum. herkeze keyifli forumlar.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibo vallaha hiç kızmıcam diyorum kızmıyorumda ama burda farklı dışarda farklı oluyor ona çok kızıyorum delikanlı gibi ne olduysA ONU yazmıyorlar da değiştirip değiştirip yazıyorlar artık neye prim yapacaksa bu yazılanlar bilmem adam gibi yaz 2 vites denemelerde 3 boy açtım 3 vites denemelerde 3 boy açtı diye yaz
    bütün videolarda araçların specleri yazar bu yazmıyor standart bi saxo imiş gibi davranıyor ben standartlara kaç boy açtığımı sayamıyorum daha yeni aracına 3500tl masraf etmiş beni gececem diye yapılanları yazmıyorda gelmiş beni küçümsüyor.
    kanka yukarda allah var sen 3. viteste 3 boy felan açmadın bee kankaa..e5 de öylesine bastık camurluk kafaya gectin yol bozuk oldugu için bıraktık..ben kimsenin yanında değilim ikinizde benim arkadaşımsınız ben neyse onu söylerim..da burda tartışmayın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vaayy reis konuştu özgün abi geç şunları roccoyla ya
    yok reis geçen hafta car la denediler hatta videosuda var ben gaz bıraktım söyle yaparım böyle yaparım um saxode gelsin deneyelim video yapalım ondan sonrada vay su vardı bu vardı yan yattı çamura battı milletinde tadı kaçıyor bırak başkası yapsın yorum

Aytepe53
    Misafir
    yok reis geçen hafta car la denediler hatta videosuda var ben gaz bıraktım söyle yaparım böyle yaparım um saxode gelsin deneyelim video yapalım ondan sonrada vay su vardı bu vardı yan yattı çamura battı milletinde tadı kaçıyor bırak başkası yapsın yorum

hayatımda senin kadar palavra atan bir adam görmedim tamam daha buraya yorum yazmıyorum geçtin kardeşim 20 boy attın her vitesde. ok.
    car da beni geçti her vitesde arabalarınız değeri ikiye katladı bol bol yalan atın burda

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benmi bırakıyım yorum yapmayı orçun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka yukarda allah var sen 3. viteste 3 boy felan açmadın bee kankaa..e5 de öylesine bastık camurluk kafaya gectin yol bozuk oldugu için bıraktık..ben kimsenin yanında değilim ikinizde benim arkadaşımsınız ben neyse onu söylerim..da burda tartışmayın..
    ya alper sen ne sacmalıyon ale lade bastık öylesine bi gaz basıp bıraktık ne çamurlugu falan bırakın bu işleri deneme adam gibi devir ayarlanır ve basılır sende bu işi bilmiyormuş gibi konuşma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya alper sen ne sacmalıyon ale lade bastık öylesine bi gaz basıp bıraktık ne çamurlugu falan bırakın bu işleri deneme adam gibi devir ayarlanır ve basılır sende bu işi bilmiyormuş gibi konuşma
    yavff olm tamam bende onu diyorum iştee ben onu denemeden saymıyorum zaten..ama siz sayıyorsanız bilemem ama 3. vitesde audi senın arabaya 3 boy acamaz!!!

Aytepe53
    Misafir
    yavff olm tamam bende onu diyorum iştee ben onu denemeden saymıyorum zaten..ama siz sayıyorsanız bilemem ama 3. vitesde audi senın arabaya 3 boy acamaz!!!
    zakkuma sor o sana soyler geçilince basmadık dersiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya ney açıyor ya boşver kanka bu işler delirim geçerim demek le olmaz ben video yaparım gören görür herşeyi eger denemede bi sakatlık gören varsa söylesin hiç çekinmesin salıklı bi şekilde 2 vites 80 km de basıldı ve 225 kadar gittim sonuç da ortada bi daha denemem zaten bu şekilde uzunda geçecek adam zaten gelir geçerdi maden o kadar iyi 5 vitesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zakkuma sor o sana soyler geçilince basmadık dersiniz.
    bence bu konu burda pi. oldu bunları basbasa konusun ve içinizde uhte varsa cumartesi cıkın teke tek 3 de basın,yada 2 ye 2 siz bilirsiniz..

Aytepe53
    Misafir
    alper sen de doğruları söylemiyorsun kardeşim 3 de ayırıyor demiyorsun gaz bastık bıraktık diyorsun 4 sonuna kadar bastınız çamurluk diyorsun ayıptır zakkuma sorunca oda en az 1.5 boy vardı diyor geçilince siz hemen gaz bırakıyorsunuz zaten sebebi ne ise bilmem ben dostluk içinde arabaların güçlerini deneyelim diyorum ama siz hele hele orçun başka şeyleri denemenin peşinde. sanki benim aracım tam dolu onunki ful boş gibi yazıyor kızıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa kanka allah aşkına burda ben konuşmak istemiyorum..yüzyüze konusuruz yarın solfeje gel hem papaz kaçtı oynarız dikkat et ama papaz sende patlarsa kayışla dayak atıyoz ona göre artık okey oynamıyoruz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)