herhalde filtre de vardır ?
filtre de olsa; 30HP yi bu şekilde aldıysanız ÇOK BAŞARILI gerçekten...
DYNO hangi DYNO bu arada ?
Printable View
bu arada audide standar sanmayın yazlımdan artı 30 bgler alıyor egzoz sistemi var
kendi söyledigine göre 195 bg miş???
ya yılmaz spec spec dedin yazdım halen bişeyler yazıyorsun eyvallah kardeşim olmuş de tebrik et ya abi valla alem adamsın :) :) :) aracdaki orjinalmı egzoz yokmu sende sana satayım dedin ya bide flim adam yılmaz
200 kadar 5 boy güzel yürümekse güzeldir o zaman ne diyelim sadace chip var diyor dynoda 195 bg diyor oda güzel neyse ya sıkıntı yok
top speed 3 boy cıvarı oana bişey demiyorum ben 200 lerde iken daha fazl a neyse ya kot a.... üzdün beni yılmaz harbiden ama ama maşallah aracın çok güzel yürüyor bunu senin yüzünede söyledim ben seni bıraz kızdırayım dedim ama seni b. çıkardın neyse maşşallah yinede valla standartta bu kadar gidiyormu bu araç hiç el sürülmemiş
aman bi çuval civata ya ben zaten yılmazı seviyorum ama biraz saçmaladı kızdım :)
ikisinede maşallah fena.yılmaz acilen bişeyler yapman lazım.len denemelere benide çagırın cam car olayım:D
ertancım zaten ihtiyaç var bu haftaki roll lerde çağırırım seni kanka.
ama bu sefer boşaltacam arabayı. oyle deneyecem
benle deneyemeyecksin bunu bil ama ben sana dedim hakkını kaybettin bu video ile anacam seni :) :) :) :) :) ben rol yaparken 3-5 kere düşünmem lazım sana söylemedilermi;)