eyvallah kardeşim en çok ne çok alt orta seviyelerde takılıyoruz işte;)
Printable View
arkadaşım öenmli olan araçları denemek. ama insanlar burdan videoyu izlerken araçları dıştan görüyor nedir saxo vts bu aracın özellikleri ne ki a3 le yürüyor yaz diyorum ben orçuna konun başına yaz bu bu değişmiş bu bu sökülmüş a3 de bu bu var bu şekilde bastık bu sonucu aldık diye yaz ama ben anlatamıoyorum orçun açmış konuyu sanki aracı yüklenmeden önceki gibi benim lafımı yüklendikten sonraya kullanıyor evet ben dedim geç beni video yu koy ama aracı yüklettiysen gene videoyu koy ama specleri yaz
e şimdi burda orcunnn sadece arka koltuk diyor, sen daha başka leylerde sayıyorsun anlaşmazlıkta burdan çıkıyor, bence bu mevzu bitmez tek yapılacak şey ya denemek yada daha uzatmamak konuyu ve konunun silinmesi. yoksa her iki tarafında iddiaları başka tabi çözülemez :)
ya ne uzadı bu konu bee :D valla güzel giden bi 106 audiyi elek eder elek ;)
en basit örneği deneyip görün kimse arabasını falan sökmesin ek ile selçuk gelsin görün olayı :D
http://www.streetfire.net/video/typera3-18_739059.htm
bak güzel giden bir audi typer e ne ediyor sen gelmişsin 106 dan bahsediyon 106 bi typer geçsin önce.
orjinal turbo sadece yazılım ekzos
hauhauhauahu ya video seyredemiyorum ama sen çok fazla hafife alıyosun ;)
uzatmaya gerenk yok istersen şimdi arıyım selçuk kardeşimi yada cuma cumartesi akşamı deneyin farkı bizimle yaşayın hauha
ya erkan aşağıdan seyredeceğine konuyu koysana bi iki 106 audi videosu :D
ben 106 hafiafe almıyorum kendisi zaten hafif 850 kg
1280 kg araba ona bunu yapıyorsa gerisini sen düşün
ayrıca sen a3 çok hafife alıyorsun.
valla siz sayfalardır yazışıyosunuz çözemediniz se konuyu benim burada açıklama yapmama gerek yok ;)
deneyin görün...
klima rodyörü sana gösteririm hosrtumlarınıda amm takılıysa sen öfler sogutursun arabayı haberin olsun :D sadace klima motoru sökük oda kullanmıyorum çogu 106 saxado yok s16 modellerinde zaten yok ona bakarsan ac 106 da klima airbag sonroff hiç biri yok bende hepsi mevcut ya bu arada sanane ya denemesydin o zaman allah allah işti bu haffta arabanı hazırla sonra bu işin bahanesi yok son kez yılmaz ondan sonra bi bahane bulursan harbi bozuşuruz
aracın üstündekilere göre öyle gitmesi normal sadece chipli a3 e karşı, söktü dediklerini taksa bile aradaki fark tamamen kapancağını sanmıyorum gene önde giden saxo olur. ama olaya iyi yanından bak güzel yürüyen bu parçalar olan saxoyla genede güzel yürümüşün..
neyse daha yazmıyorum zaten bro dene ve gör hesabı :D
yılmaz tamam benimlede deneyecen bakacaz bakalım ne kadar ayıracaksın benı ama bırakmak yok allahına kadar topspeep gidecez o videodaki gibi..kendini ayarla gec cıkacaz..
a3 bence herşeyi söksün. ben olsam öle yaparım, çeyrek depoda gelsin.
bu şekilde bence şansı oldukça artar.
ayrıca ben hiç bişey sökmem yarışırken sadece stepnem olmaz o kadar sende sök stepnenni öyle gel oki?SADECE STEPNE..
ALPER o zaman bu akşam deneyelim çünki cumarttesi ben orj jant takacam. neden eşşek gibi 17 jantlarla basaacam ki 235,45,17 ağır kalıyor
valla ben senin yerinde olsam hem arabamı sökerim, hem jantımı değişirim.
çünkü herkes sadece 1 şeye bakıyor. "kim geçti"
Eğer sac 15 janta dönersen 195-55-15 ölçüsüne oldukça yararlı olur düşüncesindeyim. Stepnenide sök, arka koltuklarıda, mümkünse kapı içlerinide.
o kadarda değil stepne çıkartacam jant takacam depodaki benzini de artik bi icat ederiz de en azından audi kapılar mapılar kalitesine yakışmaz sökmek
sen jantı lastiği düzelt stepneni çıkar yeter şuanlık bence baya fark edecek gidişi