yuhhh ohaaa bu neeee tarzında tepkıler weresım gelıo sokak azında ama yazamam buaraya banlarlar:D maşalla hilmi alla utandrmasın kazasız belasız...
Printable View
yuhhh ohaaa bu neeee tarzında tepkıler weresım gelıo sokak azında ama yazamam buaraya banlarlar:D maşalla hilmi alla utandrmasın kazasız belasız...
hey maşallah
maşşallah kazasız belasız
kazasız minikler ama can sıkıntısı gibi yanlızlık zor iş kalabalık yeni arabalarla eğlenceli olur..
Alemin kocası HULK'a 41 kere maşallah :) ( A K N )
çok iyi maşallah:)
esefle kınıyorum seni hilmi..bizi kahrettigin için, hayvan eti yemiş:D bu nasıl bir gidiştir.
Maşallah çok iyi.
valla maşallah diyorum çünkü yazıcak bşy yok bayrampaşada dükkana uğrıcam en kısa zamanda
öeh devir saat yer değiştirmiş gibi yow :D
bide derler türkiyede bu işi yapan yok al sana japon abi kazasız belasız:)
Maşallah ....
Allah nazarlardan saklasın.maşallah.
kardesım cok cok ıyıydı eskıden berı,korkutmamak adına koymasaydın keske:D ALLAH kaza bela vermesın. cok keyıflı cok hızlı:D tek serıt surmende buyuk ustalık:D drag vıdeosında 3te fena sardı serıt degıstırır dedım hala tuttun kocaman bravo:D;) ALLAH hep daha ıyılerını nasıp etsın ıns. yenı sanzımanla beraber ınadı bırakıp ınternal yapsan dıorum:D
Herkesten ALlah razı olsun daha iyileri sizlerin olsun inşallah
maşallah çok guzel herzamanki gibi
Kanka dayanan bir motoru acıp içine kol piston koymak sence para harcamak mantıklımı ?
1.6 bar bastım ben diyorum 1.3 continius kullandım kaç sefer gazlamalarda
ben gereksiz buluyorum ve hatta tekrar ekliyorum
Allah göstermesin başına bir iş gelirse gene stock toplar yine stock binerim
yapmış japon biz de test ediyoruz :D
k20 olupta turbolamamak imkansız yane 1 barda guzel bı ayarla km lerce kullan dıosun:)