İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
maasllh dun mustafa aradı uyuyodummalak gıbı okul var dıye gelemedım erken kalkıcaktm merak ettım nasıl denemeler oldu vıdeo varmı ılk sayfada goremedım
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
seko dün ben demiştim mustafaya seni aramasını denemek istiyorsun diye ama kısmet değilmişkusura bakma saat de biraz geçti uyandırdık sanırım
![]()
YouTubeDR.ECU
Teşekkürler sağolun ama vitesi hiç 5e yada 6ya atmadım.. Zaten 4 arabayla denedim 2 beyaz typer 1 cupra 1 siyah sedan typer dı sanırım cupra 3-4 boy attı beyazlardan biriylede kafa kafaya gittim diğerlerinide geçtim zaten araba çok doluydu subwoofer stepne vs vs bide sıkışınca bıraktım ve tüm gruptan erken döndüm.. Yanlış hatırlıyor olabilirmisiniz..
oğlum köppek gibi gidiyo ya öğle böyle değil![]()
mini cooper ların vıdeosunu koyun da ızleyelım cırcır
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kimseyle deneyemedim ki ben2 type r la bastım o kadar kalanında milletin peşinde dolandık öyle
mehmet te videolar vardı akşama gelir heralde![]()
YouTubeDR.ECU
pilotajı cozduk ama agırlıktan oturu 4-5 boy geriden gidiyor mu gitmiyor mu onu bilemeyeceğim...
bu arada dbs nin eksiğide cok biliyorsun ama biz her turlu deniyoruz problem yok yakında araba sokulecek iyice elden gececek atabileceğimiz fazlalık ne varsa cıkarıp atıcaz ztn headersın farkını gorduk DJ bizi 200 e kadar 5 boy falan gecti gittiki DJ dede fazladan epey ağırlık var
![]()
YouTubeDR.ECU
dun o kadar arac vardı 100 tane deneme olmustur sadece bizim cektiğimiz videolar mı var neden kimse video paylasmıyor ? gecilen arkadaslar mı paylasılmasını istemiyor anlamadım ki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)