geceyle ilgili ne 1-2 video var gecenin en lerini birisi özetlesin :)
Printable View
geceyle ilgili ne 1-2 video var gecenin en lerini birisi özetlesin :)
Vay anasını, dünde evde sıkılıp duruyordum ya,
Adi Emre niye haber vermedin :D
insan bir haber verir ayıp valla:D
:D:D mustafa passatı görmek isterdik :D
:D:D:D tabi cnm :D
bütün araçlara maşallah, a3 bakımlı anlaşılan çok güzel yürümüş..
serhattan allah razı olsun (BS typeR) çıkmak istemediğim halde beni çıkarttı ama iyikide çıkartmış çok eğlendim. :D :icon_tup:
benim denediğim scirrocco , cliors, DBS typeR la videolarım varmı koyarsanız sevinirim.
fn2 videosu izlemiş oluruz. fn2 nin nasıl gittiğinide görmüş oluruz. ;)
buarada görkem kardeşimide tebrik ederim arabası çok iyi yürüyor. :icon_tup:
hepinizin ayağına sağlık arabalarınızada maşallah görmek istediğimiz muhabetler bunlar saygı ve sevgiyi elden bırakmaayalım :)
Ben olmasam halin dumandı olm.. :D
Neyse DSG RS güzel oluyormuş.. DSG bunlarda standart mı, sonradan mı taktınız? :D
RS - Type-R denemesinde nası olduysa Type-R'ın vtec devri bize çok alt kaldı, bize güzel devir ona çok üst kaldı, kırmadık onun devrinde denedik.. Biraz daha iyi gidebilirmişiz.. Maşallah, debriyajı yaramış ona :)
206 RC ve FN2 Type-R - RS denemeleri eşit ağırlıkla yapamadık, yanarım yanarım ona yanarım :)
A3'de sadece yazılım ve egzoz var.. Kutu içi filtre bile yok, 17" jantları ve 225 taban lastikleri ile fazlasıyla gidiyor, o kadarını biz de beklemiyorduk :D maşallah :)
güzel bir akşam olmuş anlaşılan, video ekleyin ama artık:D
A3 e Maşallah
YYY roccoda güzel gidiyor
Yektanın araba zaten güzel gidiyor
Öbür Mcs de fena değil
DBS nin ağırlıklarından kurtulması lazım
KUK Cupra R ın ayara ihtiyacı var
GUR Flame Show yaptı dönerken
Kevin 200sx e daha alışacak
MUharrem Neden arabayı çıkarmadın bak ne güzel denemeler oldu
kevın 200sx mi aldı :D
fn2 nasıl gidiyor dbs yi kac boy gecti ?
video varmı ?
gerçekten çok keyifli bi akşamdı herkesinde keyif aldığı kesin yazılanlara bakılınca.cem ve özgün e teşekkür ederim davet ettikleri için.
Güzel geceydi...
Yaz gelsin yazzz
BS typer jantları ile harika olmuş sahibini o jantları secipo taktıgı için tebrik ederim
ayrıca o jantlar ile aracın yavaşladıgını zannetmiyorum aksine daha iyi olmuştur diye düşünüyorum
Maşallah diyorum çok şıktı
KUK plaka sarı cupra harika duruyordu temiz oldugu içinmiyidi anlamadım ama çok güsel gözüktü gözüme Maşallah
dün gece keşke NA olsaydım dedim yani bu kadar denk aracı hiç bir zaman toplasyamassınız resmen süper bir gece gecirmişsiniz
heralde gecenin en hızlıları MCS lerdi
sezon açıldı ya :D
maşşallah a3 bekleneni yaptı sonunda .bütün asraçlara başarılar.
fn2 lerin daha iyi gitmesi için napmak lazım acaba
advan jantlar yavaşlatmış
orjinal jantlı olan fena gitmiyordu neler var arabada