Tüh keşke bende gelseydim pişman oldum walla iyi eğlenmişssiniz :) Ben olmayınca Cam-Car sıkıntısı oluyo işte :P
Printable View
Tüh keşke bende gelseydim pişman oldum walla iyi eğlenmişssiniz :) Ben olmayınca Cam-Car sıkıntısı oluyo işte :P
geceyle ilgili ne 1-2 video var gecenin en lerini birisi özetlesin :)
Vay anasını, dünde evde sıkılıp duruyordum ya,
Adi Emre niye haber vermedin :D
insan bir haber verir ayıp valla:D
:D:D mustafa passatı görmek isterdik :D
:D:D:D tabi cnm :D
bütün araçlara maşallah, a3 bakımlı anlaşılan çok güzel yürümüş..
serhattan allah razı olsun (BS typeR) çıkmak istemediğim halde beni çıkarttı ama iyikide çıkartmış çok eğlendim. :D :icon_tup:
benim denediğim scirrocco , cliors, DBS typeR la videolarım varmı koyarsanız sevinirim.
fn2 videosu izlemiş oluruz. fn2 nin nasıl gittiğinide görmüş oluruz. ;)
buarada görkem kardeşimide tebrik ederim arabası çok iyi yürüyor. :icon_tup:
hepinizin ayağına sağlık arabalarınızada maşallah görmek istediğimiz muhabetler bunlar saygı ve sevgiyi elden bırakmaayalım :)
Ben olmasam halin dumandı olm.. :D
Neyse DSG RS güzel oluyormuş.. DSG bunlarda standart mı, sonradan mı taktınız? :D
RS - Type-R denemesinde nası olduysa Type-R'ın vtec devri bize çok alt kaldı, bize güzel devir ona çok üst kaldı, kırmadık onun devrinde denedik.. Biraz daha iyi gidebilirmişiz.. Maşallah, debriyajı yaramış ona :)
206 RC ve FN2 Type-R - RS denemeleri eşit ağırlıkla yapamadık, yanarım yanarım ona yanarım :)
A3'de sadece yazılım ve egzoz var.. Kutu içi filtre bile yok, 17" jantları ve 225 taban lastikleri ile fazlasıyla gidiyor, o kadarını biz de beklemiyorduk :D maşallah :)