artık ne olursa olsun beni arayın polis çevirir bağlarlar filan kimlik kartımız bakiibarac obamanın beyaz saray kimlik kartı kendisi amcam olur
![]()
artık ne olursa olsun beni arayın polis çevirir bağlarlar filan kimlik kartımız bakiibarac obamanın beyaz saray kimlik kartı kendisi amcam olur
![]()
..::PASSATURBO1::..
birde polis beni her çevirip ehliyet sorduğunda gemi ehliyeti mi araba mı demeye bayılıyorum![]()
..::PASSATURBO1::..
uçmuşsun musti yine ne içtin![]()
Göksel abi Abi trebrik ederim güzel bi gece geçirmişsinhiç haber vermiyorsun bize roll vardiye
bi 10 sen daha binde biz alalım FN2'yisenden
yabancıya gitmesin serhat abinin BS'de miniksin de dediği gibi çok başarılı buluyorum
![]()
yok denemedik dbs hakkında yourm yapmak zor agr bir araba deniyor sahibi daha yeni aldım vs. vs.
benim dyno 224 verdi çok iyi degil yani karnem
şimdilik
gelemeyince insan interpolasyon yontemi yapıyor hııım ben utku ile soyle gidiyom utku a3 ile soyle gidiyor a3 te dbs yi geciyor gibisinden![]()
bi arkadaş fotoğraf falan çekmişti..ibrahim KAŞ lı falan nerede onlar acaba![]()
Dr.ECU
bende fn2 ve 206rc ile eşit kilo denemek isterdim 2 tane goril bindik 230 kg olduk
neyseki rs'le deneyebildik merakımı gidermiş oldum![]()
17 ler var şuan ya 15 leri takayım geliyorum bekleyinn pleaseee![]()
DBS bence gitmesi gerektiğinden 4-5 boy kötü gidiyor..cooperSler gecenin yıldızlarıydı.DJ typeR güzel gidiyor,EMG nin GSI ciladanmıdır nedir baya iyi gittiFN2 leri tam göremedim ama BS ile GKS denemelerinde GKS önde oluyordu. RC le GKS Denemesi baya yakındı .artık FN2 sahipleri kıyın arabalarınıza biraz sökün çok daha iyi gidecek arabalarınız emin olun ..Genel olarak herkes gazladı.stress attı önemli olan da bu..Bende arabamın kendime göre eksiklerini bitirdiğimde cooperS lerle rocco larla denicem
![]()
Dr.ECU
hauhaua emre ağır kilosunu cila ile telafi ediyo sürtünme sıfır bi nevi rüzgar tüneli hesabı hauhauahuaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)