oranın 1:1 olmasına yakın olan viteste denenir genelde dinamometre üzerinde
Printable View
"This kit comes pre-configured with two power settings. A pump gas (500rwhp - 625bhp) map is the basic setting and this power is achieved at a mere 6 pounds of boost. A race fuel switch is provided that when activated and race fuel (110 octane or better) is in the tank a heart pounding 750bhp is laid to the ground. "
-------
sanırım videodaki hali 500rwhp-625hp adamın da video'da söylediği bu şekilde sanırım.
ha 750hp olur olmaz düzgün benzinle bilmem, madem oluyodu o şekilde video koymaları daha mantıklı geliyo bana.
açıuk konuşimmi bence o araba 500 beygirmiş gibi felan gitmiyor nedenini öğrenmek istermisiniz burda Danin yaptığı m3lerede bindim gerçekten bundan güzel gidiyorlar inanın + videolarda konuşmaktan başka bişi yapmıyor :)
zamanlarını sötylese bence daha güzel olur 100-230 100-300 Vb gibi rakamlar dynolar yanıltılır gözümle görmediğim dynoya verilerin tamamını görmeden inanmam
Not: he bide gerilim vermeyin konuya çizerim :)
yada sadece kadranı çeksin biz izleyelim :)
bence de da nın m3 u bundan cok daha iyi 2.5 bar la o gucu alıyolar sanırım.
türk yapımına yol vereceksiniz adamlar biliyor bu işi kabul etmek lazım hayatta arabamı elletmem cafer hasan memet ustaya:D:D
Gereksiz postlardan kaçınsak...
bana mı dedin?
selam
konular kisisel atismaya donmesin arkadaslar
amac 1 seyler ogrenmek daha iyisini yapmak hep birlikte...
1 de:
su ulkede okadar bilinmeyen kendi gayretleriyle buyuk zorluklar icerisinde 1 yerlere gelmeye calisan insanlar var...
kendi ulkemizi beyenmez onu sevmez isek ,ne olacak...biz
kimiz nereliyiz unutmayalim
TV den seyrettimiz felan falan programlar ,2 meme , 2 bacak 2
g_t turkiye degil dostlar
saygilar
sami
Sami +1111
Hakikaten ülkemizde okadar bilgili insanlar var fakat ekonomik rahatlık olmadığından dolayı birşeyler yapamıyolar, biz ne hale geldik kendi ülkemizi beyenmiyoruz, ilginç. Burdada çok güzel işler yapan ustalarımız var, artık ülkemizdede 1000hp limitlerine doğru yaklaşılıyor, hemde bu imkansızlıklarla...
Adamların ellerinde Cnc rektefiye makineleri, flowbench ler, krank balans makineleri vs. gibi imkanlar var.
Nedense son yıllarda kendi ülkemizi beğenmez olduk, bu hükümet politikalarıyla, dış baskılarla dahada arttı son yıllarda.
Bence kendimize çekidüzen verip önceden kim olduğumuzu hatırlamalıyız, biz nerden geldik, atalarımız kim, bi düşünelim, niye kendimi toplumumuzu küçük görüyoruz acaba??
yüregir kardeşim ben türk toplumunun ne oldunu biliyorum sende sami abide ve bizim gibi düşünenlerde ama başımızdaki insanlar öle şeyler yaptıki kimsenin kendine güveni kalmadı ***** işte
selam
anil kardesim...haklisin lakin..olumlu bakmak lazim..genc beyinler kotumser alisinca oyle devam ediyor....ne alisirsa devam
dusunsene takim maca cikiyor aman gol yemiyelim diye....
kazanma sansi yokki....hep soyle dusunuyorum bizim ulke cok caliskan , ama uyku hapi veriliyor her sabah...
gunluk memleket olaylari doldurmus yine...arkadaslar ...kusura bakmayin
su kadar soyleyim kasirganin ardindan acan gunes parlak gorunur..
konumuza donelim....
saygilar
sami