kıçı başı ayrı oynuo bu ne ya .. koridoru gösterdiğinde çok net belli oluyor .. rizeliyim ama denize hiç merakım olmadı , olmasında![]()
BEN NEKADAR DENİZCİ TANIDIYSAM HEPSİ AZICI KIRIK..ŞİMDİ DAHA İİ ANLIYORUM ONLAR..korku filimi gibi...
Kesinlikle sana katılıyorum.Adamlar öyle havalarda seyahat ediyorlarki aklınız durur.İlk videodaki gemi sağlam tonajlı bir gemi fazla etkilenmiyor.2 sene çalıştım izmitte kuzenimin şirketinde.Kendisi armatör uluslararası deniz taşımacılığı yapıyor.Kendi gemilerimimizin (3000MT-5000MT)kaptanları ile sohbetlerimiz oluyordu gemi demirdeyken.Adam diyor ki öyle bir dalgaya denk geliyoruz ki tamam bu sefer çıkamayız diyorum diyor.Gemi komple burundan giriyor denize çıkıyor.Akıl alcak gibi değil:S
sadece calismak icin degil cruise seyahat yapayi dusunenlerde iyi dusunsunler
http://www.youtube.com/watch?v=0JW_kKP7alw&feature=fvw
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Dünyadaki en zor Meslek 1. Madencilik 2. Denizcilik
Bir ara tersanelerde ve boğazdan geçen gemilere gidiyordum
tehlikeli diye biraktım![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
abowwwwwwww![]()
valla akıl işi değil
akıllı giden adam
ilk seferde biraz anormal dönüyor
2.sefer geldiginde kafayı yemiş geliyor.
buna sahit oldum![]()
Denizden heer zaman korkmusumdur,nedenini bilmiyorum saygi duymam gerektigi hissi uyandiriyo bana ne zaman baksam..Videolari izlerkende o sekilde oldu..
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)