Konyadan Hacı kardeşimizin Vti ile Tuğbay kardeşin Hızlı 106 sını denedik
Vti da 17" ağır jantlar ve anfi bass felan vardı,ikisinede maşallah 106 zorlanmadan geçiyor
Keyifli seyirler,
Konyadan Hacı kardeşimizin Vti ile Tuğbay kardeşin Hızlı 106 sını denedik
Vti da 17" ağır jantlar ve anfi bass felan vardı,ikisinede maşallah 106 zorlanmadan geçiyor
Keyifli seyirler,
Maş tubay abinin arabasının meti giresunlara kadar geldivtı 17 lere gire çok güzel yürümüş her 2 aracada kocaman bir MAŞ KAZASIZ BELASIZ İNŞ...
![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
her iki aracada maşşallah..
bende video cektimde teli yeni aldım cektim sandım megerse kayıt etmemisim
bu arada vti hic fena gitmiyo,hatrı sayılır bi cok 106 yı gecebilecek bi gidişi var![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
kadir abi araçların specleri nedir ?
106 harika olmuş elinize emeğinize sağlık
VTI da çok iyi sesinden belli maşallah her iki aracada
edit: sonunu görmeden kapattım k.bakma![]()
Dr.Ecu AntaLya
Bugün egsoz yaptırıken bir siyah 106 vardı araç zır stock onunla deneyip geçip 106 geçtik demektense TH ile denemek gerçeği görmenin en iyi yolu dedik
Onur specler aynen öyle ama 106gün geçtikce iyileşiyor,tuğbay son krc vti denemesinden iyiyiz dedi
Vti, laci renk![]()
106da kısa olmadığı baya belli.maşallah 2sinede![]()
abi bizi ne zmn aradınız da 2lettik...denenecek araba varmı var bitti 10dk ya hazır
![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
kadir abi sana ve dıger arkadaslara tesekkur ederım gusel bı gun oldu benım ıcınde ankaraya geldıkce deneme fırsatı bulacagımız aracların olması sevındırıcı... en cok hosuma gıden olay ıse baskent sanayıne gerı donusumuz oldu![]()
sefım artık ıslerı buyut boylearaba ıcınden vıdeolar olmuyor...otobanı bellı noktalarına kameralar yerlestır ordan cekım yap...40 a merdıven dayadın zaten bu sekıl yorucu olur..home offıce duzenıne gec![]()
iki araçta iyi yürümüş kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)