-
hey maşalah ALLAH nazardan saklasın bilmediğimbi araba olsa gerçekten bende turbo büyüttüler diycem kesin ama kimse cupra nın c sini bilmezken ben cupra ya biniyordum bu sonuç beni bile şaşırttı bu kadar hızlanacağını ben bile tahmin etmiyordum CUPRAlar yine herkesi şaşırtmaya devam ediyo. standart fabrikasyon bi arabanın bu güçlere çıkması wag grubunun ileriye yönelik spor model segmentinde büyük söz sahibi olacağının kanıtı gibi geliyor.
-
-
n/a da Honda Turboda Cupramı yani? :) :)
-
-
VAG her zaman söz sahibiydi spor araba segmentinde... Türkiye'de de tutumlu dizel kimliğinden yavaş yavaş sıyrılmaya başlıyor....
-
neredeyse standart ekipmanlarla bu güçlere ulaşabilmek çok güzel bir iş, gücün yola aktarımı ve sıkıntı çıkarmama açısındanda zevkli olur fabrikasyon işler...
maşallah çok güzel :)
-
-
MaşAllah kazasız belasın binin..Kadran videosu istiyoruz acilen (Arşivlik ):D:D
-
MAŞŞALLAH MAŞŞALAH ALLAH kaza bela vermesin abi uçmuşsun resmen..:):)
-
-
hakan çok güzel hp ulaşmışsın kardeşim güle güle kullan bundan sonra bi 30 r gider artık
-
Cupra çok kolay güç alınan yani modifiyeye çok iyi cevap veren bi araba , konforlu yol tutuşu güzel fiyatıda güçlere baktığımız zaman çok uygun..Herşeyi biliyoruz peki bu güçlerdeki cupranın motor ömrü ne olur sorunsuz ne kadar gider ben en çok bunu merak ediyorum?
Güç çok güzel güle güle kullanın..Maşallah
-
maşallah hakan abi çizgi çok sağlam arabada ok gibi zaten, kazasız belasız binmek nasip etsin.
-
bütün yorumlarınız için herkese tek tek , teşekkür ederim .RABBİM herkesin gönlüne göre versin.
-
Hakan Abi maşallah, uçak olmuş:)
-
AMİN.abim ne ettin sen böyle.allah nazarlardan saklasın.rakipler çoğalıyor desene.
-
:icon_tup:maşallah usta kazasız belasız bin çok güzel vermiş
-
pasaoğlundaki arakdasda cok sasırmıs kendi dynosuna inanmadı dur ben bidaha olciyim diyor:D
-
Maşallah süper güçler çıkmış