egri çok iyi çıkan sonuçda öyle...
maşallah ;)
Printable View
egri çok iyi çıkan sonuçda öyle...
maşallah ;)
hakan abi maşallahh....
gariban kardeşim bu isteğiniz üzere dün akşam geldim,bir iddia üzere gelmedim fakat illa beni 2.vites kaldırmak istemeniz ve ben 2. vites çok sarıyor kalkamam dediğimde evo nun yan koltuğunda oturan arkadaşın '' yapma ya çokmu sarıyor'' demesi bana biraz alaycı gibi geldi.halbuki benimle denemek isteyen sizdiniz 2.vites denemedim diye kızmaya hakkınız yok.! ve şunuda belirteyim bugüne kadar hiç bir araçla 2de roll yapmadım çünki olduğu yerde kalıyor, typer lar gibi sararak gidemiyor ***** 1400kg olunca.daha sonra 3.vites denediğimizde gayet güzel yürüdük denk gittik yol tıkalıydı 200km/h üstüne çıkamadık önümüze araba çıktı uzunda ne olur bilmem,sonra evo yu bekledim tekrar deneriz diye fakat beni 2de denetemediği için kızmış ilk gişelerden çıkmış böyle kırgınlık olcağını bilseydim hiç gelmezdim.saygılarımla.
Maaşallah, sonuç çok iyi :)
maşşallah allah kaza bela vermesin
he gecti minicik ole bi gectiki inanamadik hepimiz.2 kisi disinda kalan sana *** yemek duser o yuzden sen kendi isine bak oldumu muhatabimiz deilsin' olamazsinda.
hakan arkadisimiz otomobil denemeyi daha cozememis ama alisinca insalah normal denemeler gibi zewkli denemeler olur.cunku 20dk boyunca cruise controlde 120km hizla sabit gitti 20km boyunca :)
araci gayet ii gidiyor bence. benim arabam tahmini 500 hp demekki dynoda :)onuda gormus olup cok sewindik.
Evonun yan koltuğunda oturan arkadaş benim ismim hakan bilakis otomobilin 2 vitesde sarmasını bildiğim için öyle bir cümle sarfettim sebebide şudurki nıf 11 plakalı aracın hem sahibi hemde turbo uygulamasını yaptığım için az çok bu tür problemleri iyi biliyorum. sana tek bir söz söyledim oda 2 de de basalım 3 de zaten basarız Bunun dışında neredeyse sabiha gökçen çıkışına kadar arkanda idik ama sen hiç istifini bozmadan yaklaşık 120 km süratle yoluna devam ettin. bizi oraya çağıran arkadaşada heralde bizle denemek istemiyor dedik dönüş yoluna girdik. Fazla polemiğede gerekyok hafta içi tekrar yoklarız tabi sizede uygunsa.
ıkı aracada maşallah, hakan abıyede dedım evoda bujı sorunu vardı, özgurde kırmadı bızı geldı, tabı yıne herkez kendı guclu oldugu yerde denemek ıstıyo oda gayet normal tabı,2de basılır 3de 4de herşekıl denemek lazım arabaların hangısı ne yerde avantajı var görmek lazım, yanı sonucta evo10 70hp fazla gucu var nerdeyse cupraya göre, evo10da cupradan 100kg agır bı arac,
cuprada hala dıyorum o turboyla 425ımkansız stg2+ plus bı arac gercek gucu dynoda 355hp gecmez:) paşaoğlu dynodada 365 370gıbı cıkıyo genelde,
Konu burda kimsenin aracını küçümsemek değil ama Reşit'in dediği gibi K04'den 425 hp almak mümkün bir değer değil. Kaldı ki Reşit'in Cupra 320 hp şuan ve 425 hp denen araç boy boy geçmiş değil. Demekki biryerde bir şey var ki böyle oluyor. Konu sen beni ben seni geçerim davası hiç değil çünkü. Sonuçta cupra'da çok güzel yürüyor. Buradaki konu numerik olarak 400'lü rakamların cupra'nın stock turbosuyla alınamayacağı. Kaldıki APR bile stage 3'de 450 hp verioyor gt28 turbo ile(piston değişimi şartı ile)....
ınan sacma salak burda yazma, ben gordum aracım 321hp nasıl gıdıyo bılıyorum:) gersı onemsız, ben cupra cok ıyı gıdıyo dıyorum, ama 425hp yok 355hp:) anlamayan kafana sok bunu, 355hp bunu başarıyo yanı anlatabıldı mı? tork yuksek,
hakan abide arabasının ne kadar güçü oldugunu biliyodur,
peki arkadaşlar aynı setuplarda 2 araç biri 341 hp çıkıyor 430nm.biri 425 hp 435 nm.arkadaşlar benim aracım paşaoğlunda 341 hp çıktı.ZD,AH VE UBA ile kafa kafaya gidiyoruz.nasıl oluyordu 425 hp lik araç bu kadar az tork çıkartıyor.
bütün hepsi aynı dyno da aynı kişi tarafından mı ölçüldü
hepsinin lastik ölçüsü vs vs aynımı
Hepimiz bir gün buluşup paşada çıkalım dynoya bakalım ne olacak:)Dyno rolingine davet ediyorum cupraları:D
konu da o zaten, senin araç(benim eski araç) intercooler ve pompasız 349 hp aldı paşaoğlunda. 425 hp çıkan değer gerçek bir değer değil gibi görünüyor. üst üste 2/3 kere ölçüm yapıp onun ortalamasını baz değer almak lazım keza bende cupralar varken dyno ölçümlerini öyle yaptırıyordum. patinaj vs gibi durumlarda dyno değeri çok değişken ve yanıltıcı oluyor. ayrıca basit bir mantıkla 10 hp beygir farkının 1 boy olması gereken yerde 425 lik aracın Reşit'in cuprasınını 10 boy geçmesi gerekir. Ama öyle olmuyor. Cupra'daki stock turbo ile alınabilecek en fazla güç 360 hp'dir ki bu en stabil olanının üst limiti. Bunun üzeri yok, bunun üzeri stage3'e giriyor ki onda da 440/450 hp'den bahsediliyor piston değişimi ile.....