kısaca yakıtından bahset hemen cayar :D
Printable View
çocuk olduktan sonra binmek cidden zorlaşıyor böyle arabalara....
Teknolojiden ne anladığımıza bağlı tabi.
mşllh. çok güzel bir güç hem motorda hem krankda..
bu cupralar geçer suç gider suç niye bukadar kasıyo insanları anlamış değilim.
Tolga cupraları seven bir arkadaş aracıma binmişliği ve Maşallah demişliği var.Ama konu type r cupra olunca ve cupra videoları olunca biraz saldırganlaşıyor gibi:)Senle özel bir anlaşmazlığı olduğunu düşünmüyorum ben hakan,ama denemeye bende gelirim hiç turbo tayyar görmedim:)Gözlerimiz biraz bayram etsin..
çok iyi valla hakan abi allah kaza bela vermesin 41 kere maşallah
nası yaptığını hiç kurcalamıyorum gerginliğe gerek yok ben yorumumu yazıp kaçıyorum yoksa dağılıcak birazdan burası :)
Ya tolga sen neyi kovalıosun anlamadım
senin rakibin cupralar degil
aynısını doktor selime de sölüyorum
sizden daha yavaş arabalarla denerseniz aracınızı hızlandıramassınız
yavaş arabaların arasında gaz acmak sadece ego tatmini olur benden sölemesi
he bende merak ediyorum denemeyi güsel olur
ama şu bir gercekki typer 400 hp si cupranın 500 hp sne eşittir şartlar hiç bir zaman eşit olmaz arac agır - gaz tepkisi - falan filan yazılımla yürüyor bir kere arac ufak turbo vs vs
cupraları rakip görmeyi bırakın artık bisin bu kavga gürültü
herkes itiraf etsin bir gün arabaları satarsak alıcagımız arac cupra olur :D:D:D
Bisiklete binerim VAG a binmem :D
ama dediğim gibi teknolojileri ortada adamların. TFSI temelde 20 yıllık motor en az ama direk enjeksiyon ve turbo ile aşırı iyi sürülebilirlik ve ekonomi sağlıyorlar. Silindir içine son ana kadar yakıt da püskürtülmediğinden auto ignition derdi de çok az sıkıştırma yüksek haliyle vs. Ford mesela daha yeni çıkarıyor aynı seviyede bir motor kaç sene sonra.