300 hp lık bolton kıt turbosu t517 cok buyutme ıstersen![]()
selçuk rakibin taksa şu turboyu göklere sığdıramazsında neyse sonuç olarak 18g turbosu k04 ten büyük
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
volkan bir üst mesajıda oku sadace bunu okuma
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
9 psi basan sc li typerı az bi farkla geçiyor cupralar. azcık işten anlayan 16 psi basan herhangibir turbo ile turbotyperın geçecegini bilir eray cım...
Eray kaldıki ben gider yapmıyorum biliyorumki gt30r lı cupra beni geçemezneden denemek istediğimi söliyim ben hala typerların en azından k20a nin devrinin geçmediğini göstermeye çalışıyorum . Birde tanıdık eş dost hısım akraba beni fish hunter diye çağırmaya başladı niyeyse
![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
ya bolt on konusuna takıldım ilk çıktığında niye yoktu fln pardon ama type-r fabrikasyon turbo bir araç mı? bakın fabrikasyon turbo çıkan araçlara çıktıkları sene turbo kitleri vs takılıyor, evoların bir çoğu öyle subaruların bir çoğu öyle yeni kasaları çıktı haldır haldır girişti millet onu bunu bırakın nissan gt-r lar bile gelir gelmez yüklenmeye başladı. Fabrikasyon turbo çıkan araçlar farklıı atmosferik bir aracı turboya çevirmek farklı önce bunun ayrımına varılsın bence. İstense 2002 yılında bile cart diye turbo uygulanırdı ama önce birşeylerin oturmasını beklemek gerek, yurt dışında bir sürü uygulayan adam var izleyip ona göre yapmak gerek sonuçta ülkenin ekonomik şartları belli
lan meksibust tam beni anlatmışsın helal olsun
GTR aldı ramazan 1000 km de bolt on kit taktık vay anam vay harbiden
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sıfır gelen araba evo10, nissan gtr fılan kım takmıs turbo kıtı stok motor stok turbo, egsoz yazılımlar bujı degıstırmeden bahsetmıyoruz gt30 gt35 takan varmıkac kısı takmış, dedıgım herşey zamanla oluyo,dedıgın gıbı, sımdı gt30 gt35 takıpta stok turbolu cupra gıder yapması milletın ne kadar dogru bızde bazı şeylerın oturması beklesek olmaz mı? söyle dusun vtec turbo gt35 lı, typer k04 turbolu, gel deneyelım mantıklı mı olurdu? bu tartışmalarda sadece marka kavgası var kımde ne var ne yapılmış kımsenın umrunda degıl
bunu kımse anlamak ıstemıyo bu kadar basıt,
2007de fn2 cıktı typer, kım takmış heders? takılı bana bı fn2 göster, sadece headers![]()
devri bitti denılmez hıcbır arabanın devrı bıtmez oyle mantıkla bakarsan, araba eskıdı, suan typer hersekıl malzeme var yuklemek ıcın ıdeal, fıyatı uygun parcaları cok fıyatlarıda uygun, mantık cok sacma, bı vtec turboda typer kadar gıdebılıyo sonucta ozaman vtec yapmak daha mantıklı dımı? yada bı tıpo yapsak 2.0 turbo olmaz mıonlarda yuruyo dıye devrı kapanmamış mı oluyo
) senı gecıcek fıatlarda vardır tr de senı sımdı gecınce bravo 2.0 turbo bu hala devrı kapanmadı muhabetı mı olcak,
araba ıhtıyac ıcın alınır benım yaptıgım gıbı hem evı hemde kendımı düşünerek aldım gıdıp hırs ugrana ucan teneke aılemı bındıremıyıcegım bı araba almadım, belkı dızel arabam olsa yedekte yapardım, ama sımdı bunu yapmayanada gider yapmak yanlıs olur, onun ıcın senın mantık benle aynı olması lazım ama neden böyle yazıyosun onuda anlamış degılım,
ben buna katılmıyorum. denemek lazım. gt30 lu cupra ıle ctr gt30 ıkısıde 1 bar bassın cupra gecebılır. gecemeyebılırde ama denemeden net bısı soylemek mantıksız. kesın dıe bısı yoktur. ama sunu dıyebılırım ctr ye k04 tak devırı 7500e kesıcı koy. ıkı aracta 1 bar bassın veya 2 farketmez ctr gecer bunu soylıyebılırım. dunya da 300hp lık setup kullanan ctr ler. bu ctr lerın 300hp sc lı aracları gectıgı yarıslarda var. sc lı ctr 400hp lık cupraya ne kadar gecılıyo o bellı. 300hp turbo ctr (kucuk turbo) 300hp sc yı nasıl gecıo o bellı. kıyas yapmak kolay.
ama denemeden net bırsey yazmak mantıksız.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
stok turbo stok motorlu cupra gercek ölcumde 97 oktanla 350hp gecıcegıne ınanmıyorum, apr(329hp) revo cogu fırmada söyluyo yurtdısındakı yapılan araclarda bellı dynoları 350-360hp arası, geredyy kıtlı 320hp typer turbo, ssr headerslı j, sc lı typer aynı gıdıyo, paşaoğunda 340-365hp cıkan cupra stg2+ denetelım, onları+200kg cupra agır unu unutmayın lastıklerı 225 40 18320hp turbo typerı turbosuda k04 buyuk, 340 350hp cupra denesın +200kg agırlıkla bızde gorelım farkı,
zafer arkadasımızda hem sc lı typer hemde turbo typer var cupra zevklı olur denemesı, tabı(ıkı aracta 97 oktan kullancak)
Herkesin her yapilan arabadan haberi olmasi imkansiz yapipta soylemeyen adamlar olabilirgtr icinse cikan gucler belli kit takmanin alemi yok ki? Sen gtr in stocta ulastigi guclere ulasmak icin turbo kiti takiosun kit takmak marifetse tabi. Takarim ts40r yeni sti a stock motor 0.7 bar gezerim takmakla birsey oluosa
ep3 devri bitmez, ilk fırsatta ep3 alacam..
Dr.ECU
dedıgın dogruda bızde ıste beklıyoruz yenı yenı stg3 stg4 turbo kıtlerı cıktı, suanda stok motor stok turbo 350 360hp oluyo, bayagıda ıyı gıdıyo, mısal evo10 yazılım egsoz ıntake bujı takılıyo onlarla denememız lazım dımı? gt30 gt35 lı typerla degıl komık sadeceama gredyy kıtlı typer var, arkadasımda 320hp k04 turbodan buyuk turbosu onla denerız, bıze yakın güçlerı yapılan ıslemlerde,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)