bravo hgt: yazılım,cai,egsoz,kısa şanzıman
astra gsi: chip,egsoz,dereceli egzantrik,ayarlı kasnak,lpg
60-220km/h roll
bravo hgt: yazılım,cai,egsoz,kısa şanzıman
astra gsi: chip,egsoz,dereceli egzantrik,ayarlı kasnak,lpg
60-220km/h roll
Bu arada araçların hiçbirinde en ufak bir hafifletme yoktur. Stepnesinden tutunda, kriko takımlrına kadar tamdır
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
maşallah kardeşlerim güzel geceydi. Uğur'un araçta ciddi düzelme var
gsi böle lpg le yürümesi çok iii cidden
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
gsi da lpg tüpü var gündelik her kullanımı lpg de. Sadece roll yapacağı zaman araç benzinde tabiki![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
saolun beyler bıraz agırlık atsam dahada ıyı olcak hıc degılse tupu cıkarsam 50 kılo hafıflıcem en az kı koltukları bagajdakılerı alsam daha da hafıflerım ama bu halı bıle cıgerlı
Masallah ugurum 2mizede. Buarada bende egzos olarak orjinal egzosum var ondada sadece son susturucu ve kat iptali var gerisi orjinal egzosda.
ecotec x20xev için egzantrik timing imi Politek Ayhan Usta yaptı bugüne kadar kesinlikle öneririm.
buarada videoyu yeni gorebildim onceki msjı cepten yazmıstım. 220ye kadar cıkmadık ki yaw. ***** hanım vardı yanımda 195-200 gibi yavas diyince cektim ayagımı gazdan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)