uğur 2. videoda en sağdakı senmısın ??
Printable View
uğur 2. videoda en sağdakı senmısın ??
Bu arada seferihisara çok şık araçlar geldi gördük. Onların roll videoları yokmu?? mesela sac jantlı bi e36 cabrio vardı, bikaç scirocco, mx5, bolcana vti- si vs.
Maşallah araçlara tuncer cok geçmiş bizim 106 yaw :D
m3 lü arkadaşa iyi güldük yanlış anlamasa..:) beni burda geçebilecek arac yo kdemiş halbuki car12 turbo vtec i unutmuş 2 vitesede yanında patlatıp geçince biranda bırakıverdi :D
hadi yahu bukadarmı videolar. extrem araçlar vardı illa birileri roll yapmıştır.
maşallah tüm araçlara.
yol var imkan var tabii. izmir bu konuda çok şanslı gercekten
Uğurun yazılım normal superchips, malesef takılan 278 dereceli (zaten en düşük derecli egzantrik bu c20xe için) egzantrik için yazılım farkına gidemedik. İzmirde imkanlar çok kısıtlı, timing bile yok araçta. Varda işte el göz nizamı... böle daha ii oldu denilen yerde bırakılcak şekilde. gsi dan umudumuz oldukça yüksek açıkcası ancak bizden buralara kadar, gerisi prof eli deymesi şart. Tabi bide bu arabanın aile aracı olamıcanı uğurun anlamasıda şart. lpg tüpünü sökmüosun bari koltuğunu stepneni sök gel arkadaşım adı üstünde roll bu ya...
söyleye söyleye söktürcez aq :D
benım arka koltukğum yok benzin pompasının fişi ile oynuyorum pompa sıkıntılı çünkü. ama sesten duramadım içerde sürekli egsozun zırıldamsından başım ağrıdı.. bu hafta pompa sorununu çözüp takıcam koltuğumu oda zaten 3-4 kg ya var ya yok.
Tuncerim sen sökük halde doğru olanını yapıosun dostum. Bu iş zaten aşama kaydetmek için yapılıyor. Atmosferik araçla uğraşıosun 400-500hp aşırı beslme değilsinki ağırlığı düşünmeyesin. Yaptığın olması gereken yani, birde biz arkadaşlara yaptırabilsek süper olcak. Al işte izmirdeki pug grubundan sökük olmayana rastlamıosun cuma gecesi, bu işin kuralı bu...
yok abi bi süre sonra durulmuyo içerde egsoz zırıldaması falan rüzgar giriyo sagdan soldan :) en güzeli herşey yerınde olması benım için..
tarkan ben arka koltukları söktüm,bagajı komple soydum,stepneyi cıkardım..bugün kapılarla,klimaya girişicem.. ibiza cupra i/c yi taktık, GT28RS de geldi.. yazılımla beraber yetiştirirsek haftaya cumaya hazır inş :D:D