yapcak bişey yok abi:)
o günleri görmek isterdim abi inş.hersey güsel olur
Printable View
agresıf komplekslı ama perdelerın arkasında duygusal bırı bızım müdür :)
müdür işlenmemiş cevher :D
ohhoo herkes bana bilenmiş :D:D
bi port polish bi ince ayar tmm dır. :D
Arkadan konuşma da vaaar, Atıp tutma da vaar, Adam kayırmada vaaar, yaptıklarını gizleyip sonra sürpriz yapanlarda vaar, kendisini herkesten akıllı zannedenlerde vaaar, bilader ayakları yapıp insandan faydalananlarda vaaar, gruplaşanlarda vaaar var oğlu var... İzmir de araba yok diyolar ya hani vaaar vaaar o da vaaar ama işte neyse...........
güzel açıklama tuncay entrika var hırs var :)
son videoda yaslamışız gene şanzumana.. :)
Valla o bu değilde ben Tuncer kardeşimize cidden yürekten tşkkür etmek istiyorum çünkü biz bu denemeyi uzun zamandır yapmaya çalışıyorduk ama bir türlü kimse denemiyordu bizimle yalan yok. Sağolsun Tarkan da araya girdi ve Tuncer bizi kırmadı çok sağolsun umarım aracı da istediğinden çok çok daha iyi noktalara gelir..
cabrio ne yürümüş beee maşallah diğer araçlar umrumda değl :P
hahaha :) müdür bırak şu cabrıoları vtı yakışıyodu sana..:):)
müdür şaka maka senin arabanın geçmediği araba kalmadı m3le deniyelimmi heheuhuehue :)
:D:D yok mudur 3.28 den sonrası benı aşar :)
Ya hakkaten çok edebiyatsal yazılar olmuşta... Bana çok faydasız gelio bu safsatalar... Dargınlıkların kırgınlıkların dahi üzerinden yıllar geçti gitti, bugün ben bile neyin ne olduğunu net hatırlamıorum.
Gelelim deneme mevzularına; Tuncer kardeşim denediği için teşekkür ederim, geçtiği için 2 defa teşekkür ederim. Bunu denemeden 1 gün sonra gene beraberdik yüzünede söyledim. Adam yapmış çokta güzel olmuş. Biz dostane denemek adına aylarca VTI bakındık bulamadık. Tuncer sayesinde araçları deneme fırsatı bulduk. Eksiğiyle fazlasıyla araçların yeri görüldü. Tekrar bozacaz yapacas. Peki kırgınlıkmı oldu??? yooo... dedikoduda olmadı. Ama booommmm die aramızda tabir edilen bir olay var o oldu. Herkes fitili bekliyormuş...