olabilir silivriye gider geliriz bi![]()
olabilir silivriye gider geliriz bi![]()
YouTubeDR.ECU
cengiz videonun linkini rica ediyorum sen bana dyno muhabbeti yapıosun ne alakaysa benim çıktığım dyno ile sizin çıktığınız dyno aynı şekerimbende R yok hiçbir zaman olmadı hatır kırmamak için eksiklerde olsa deniyordum artık eksikler bitmeden denemicem hepsi o madem ben r1 mustafa yım sen r1 cengiz olma videonun linkini koy
![]()
..::PASSATURBO1::..
boka sarıo konu kitlensin bence
geçildiği halde videosunu hem siteye hem foruma koyanda mı oynaklık? yoksa sır gibi saklayanda mı? çok mu zor bir linki koymak boşwer cengiz ciğim sen benim arkadaşım olmaya dewam et ama benle deneme isteme sizin arabalarınız çok hızlı benim arabam vasat bir aile arabasıben sizle boy ölçüşemem
![]()
..::PASSATURBO1::..
[QUOTE=PASSATURBO1;1232229]geçildiği halde videosunu hem siteye hem foruma koyanda mı oynaklık? yoksa sır gibi saklayanda mı? çok mu zor bir linki koymak boşwer cengiz ciğim sen benim arkadaşım olmaya dewam et ama benle deneme isteme sizin arabalarınız çok hızlı benim arabam vasat bir aile arabasıben sizle boy ölçüşemem
[/QUOTE]
bak bunu bilmen güzel bişey mustafa![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Aynn Yha Bi Edirne Tawa Ciğer İyi Gider![]()
askerde iken kapalı garajda duracak araba
babam haftada bir çalıştırır.
Built to fall....
Ha şunu bileydin ! herif 2. kornada fırlayınca basmanın bi anlamı yok 2 kişiyle kalktıklarımzda hep böle yaptı.
hehvalla edirne tarafınada geliyoruz arada sulhi sağolsun bi yere getirdi bizi tandır rakıya emin baba mı neydi adı
kısmet görüşürüz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)