bilmiyorum birde chipli 306 gti ile deneyelim bakalım daha zevkli olacaktır
Printable View
Burgaz nasıl biryerdir bilmiyorum ama buradaki kadar çeşit yoktur herhalde. Ben genede bu kadar farkı normal bulmuyorum. Denemeleriniz hatalı demiyorum o yüzden 50 yada 100 kere aynı araç ile denemiş olmanız bahsettiğim şeyi çürütmüyo. Benim bahsettiğim nokta bu kadar fark olmasına 306 da bir sorunun yada senin araçta başka bir farkın sebep olabileceği.
dediğin yerde stock 180hp dynom var.. :)
sonra garip yazılımlarla 204 hp ye kadar aldık aynı dynoda :D ama yolda bi işe yaramadı stocka döndüm huzur buldum :D sonra da wimmer denedik, fena değil, şu an wimmer yüklü :)
denemelere gelince, çok 306 gördüm, bunda bi sorun olduğu aşikar..
dediğim gibi bilemem ben bundan başka 306 ile denemedim ama denemek isterim bu sonuç 2-3 ay öncede böyleydi şimdide böyle değişmedi yani araçlar ama dediğim gibi ben aracımdan eminim safkan stock yane :)
utku bu arada ben orda ölesine 1 kere çıktım 2. ye ölçtürmedim 161 küsür verdi bana az geldi ama sonra aracı biraz bakıma soktuk epey değişti ekstra bişi yok yanlış anlaşılmasın birdahada hiç sokmadık dynoya
dyno çok güvenilir değil bence..
specler: cai, egzoz..
http://i49.tinypic.com/2q0rdia.jpg
175 te benim verdi :D:D ama öle deil 169 yine:D yere 144 dio :D utkunun 162 baksana:D dyno yalan ya:D
yine cai, egzoz.. paşaoğlu bu sefer..
tekerlek gücü öbür dyno ile çok farklı..
http://i49.tinypic.com/8x0mci.jpg
kafasına göre beygir üretio dyno :D
Aynn Yha 25 Sana 25 Bana Deneyip Gorelim En Guzeli :)Reel Varken Sahteye Ne Gerek Var :D
arkadasım yanlıs anlama ama burdakı fark solenılen speclere gore bı rs ın bı 306 ya atabılecegı fark dııl. gorulene gore ya rs cok cok fenaa yada 306 gaza basmamıs :)
Güzel Gidiyo RS :D
ewet bencede.baska 306 ile denense daha net bi sonuc ortaya cikarbilir..
bir sene önceki dyno sanırım?
yaa tabiki başka bi 306 4 kişiye karşı nokta olur :D hepsi aynımı sanki ciğersiz bitik 306 videodaki ... up306 filan biliorm onla 4 kişi denesek deler geçer yoksa
2 dyno arasında bir kayıpdan doğak fark mevcut bir de tork dan dolayı işin enteresan tarafı paşanın fazla ölçtüğü söylenirdi burada tam tersi çıkmış ...
Paşanın fazlalığı KW-> HP çarpanı zaten...
Doğru çarpanla motorda 173 hp , tekerlekte 146 hp ediyor..
yalniz rs li arkadas cok gaza gelmis istanbulda boyle olsa kesin ya dayak yer yada bidaha seni cagirmazlar cunku senin gibi tipleri aralarinda gormek istemezler.ayni 306 ile denemissin butun 306 lara posta koymussun.vidyolarin hicbirini izlemedim senin yorumunu gorunce gerek duymadim.