arkadaşlar çok güzel olmuş vallaha bi an oraya gelip gazlayasım geldi allah kaza bela vermesin
Printable View
arkadaşlar çok güzel olmuş vallaha bi an oraya gelip gazlayasım geldi allah kaza bela vermesin
Tüm araçlara Maşallah.
maşalllah gerçekten tüm araçlara. güzel ve eğlenceli bi gün olmus belli. :) dou o basıncı halletmeden deneme bence :)
usta gece on numaraydı bakalım rs pıstondan sonra nasıl olacak bı de oyle denerız bu arada dıger 106lar da bıtmek uzere 306'larda cabası roll ıcın daha genış bı yol gerekecek sanırım :)
araclara masallah ozellıkle fr ve rs e.bıde 9500 cevıren vtec ın stuplarını yazarsanız seviniriz.
stage 1 egzantrik olabilir sanırım.. emin degilim cok anlamam o işlerden ama 9500 deviri boş cevirmiyo ;)
valla 9500 deviri dolu dolu ceviren bi vti nın 1.2.3. viteste baya bi öne çıkması lazım.
yazilimi duzeltmeden RS piston isine girmesin daha once kotu tecrubeler yasandi.
Guzel gitmis araclar bu arada
yazılımda bi sıkıntı yok araçta.. sadece biraz zenginde çalışıyo o kadar ;)
yannıs anlasılmasın o gecer bu gecer dııl benımkı hıc yuruyememıs ne var aracta sadece onu merak ettim.yani yukledık ettık yurumıcekse bosuna mı yaptık bızde aracı onun ıcın sordum :)
Güzel bi gece olmuş FR'ında maşallahı var :) dou bi gece alo de bizde görek antep ortamını :D
:) Vti hakkında tam bir bilgimiz yok kulaktan dolma duyulanları zaten dou yazmış ama yürüyemiyor değil güzel gidiyordu bana göre.. Dou hızlı yürüyodu o gece ondandır :) :)
Maaşallah araçlara, güzel denemeler olmuş :)
ne yalan sölım vti bende anlamadım :S
maşşallah araçlara
vti iyi giden bi araç ama rs ve fr boş degil arkadaşlar birazda onların hakkını vermek lazım :D
Maşallah FR'a tü tü tü
gel adanaya gel bi tur bindirim :D