Araçalara maş RC EC olanmı? saxo'da bencede bir sorun var :soru: güzel bir deneme olmuş trabzona yolum düştünde denemek isterim RC yle idda olarak deil tabi zevk olarak kazasız belasız inş...
Printable View
Araçalara maş RC EC olanmı? saxo'da bencede bir sorun var :soru: güzel bir deneme olmuş trabzona yolum düştünde denemek isterim RC yle idda olarak deil tabi zevk olarak kazasız belasız inş...
Maaşallah iki aracada, Rc baya güzel gitmiş..:)
hepsine maşallah da 2 RC arasında bu kadar farkın sebebi typhoon kit mi??
masalllh ömer...
filtre malesef ki etkisi buyuk....
aracları deneme fırsatı bulsadık ne guzel olurdu.ama aramız baya uzak;)
vallahi öle kardeşim ama dediğin gibi aramız çok uzak ancak benzin 1 tl olursa gelirim söz:) senin aracınında maşallahı var hoşuma giden rc lerden biri kazasız belasız kardeşim..
aynen dediğin gibi k&n in araba için katkısı tartışılmaz egzoslada birleşince çok iyi verim aldım:icon_tup:bide baskı balata çok etkiliyor arabayı
Daha sağlıklı bir araçla denerseniz iyi olur .
vts olması gerektiği gibi yürümemiş mi yoksa bi efsana rc dahamı geldi :)
Maşallah her iki aracada..
Yok sen öyle diyorsan öyledir sen daha iyisini biliyorsun demekki sen bize bakma cahilligimize ver hiç kalkmadıgım için affet sayenizde öğrenecegiz bu işleri :icon_tup:
olur ben istanbula geldiginde saxo il denerim o günü iple çekiyorum.
İşim gücümde kalmadı istanbulda saxo yolu gözleyecegiz ...
ALLAHHH sen büyüksün yarabbiii ...
Sen çok biliyorsun kardeşim yolun düşerse giresunda stock bir bal köpüğü var denersin saxo mu bozuk yoksa bizim bal köpüğümü gidiyor anlarsın ...
ben sunu bilirim her RC bir yurumuyo garip bi araba.ayni araba bazen gununde oluyo iyi yuruyo bazen yurumuyo oda cok oldu.ama bu rc iyi yuruyo belli saxo bitik bi makina degil okadar fark olmamasi lazim ama arabada fena degil.bence sen typer ile dene.
sen ne yapmaya çalışıyosun bende onu anlamadım yaşça benden büyüksün:icon_tup:o giresundaki aracın sahibi ile arkadaş oldum abi eğer aracı satmazisem denerim ve onuda koyarım geçilsem bile ben bu işi biliyorum diye bir iddaam olmadı sadece arabama güveniyorum ve iyi yürüdüğünü tahmin ediyorum sadece bu başka her hangi bir iddaam yok abi....