|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FTH 106 GTI , VW Caddy , haplanmış 1.4 İS
|
Güzel geceydi. Her iki aracada maşallah. SS 17 jantta olsa 3 kişide olsa her halukarda yürüyor
Bu arada SS e göre Hızları denkleyince VE rs hep daha üst devirde oluyor. kısa bi şanzıman var sanırım ![]() SS RS : Filtre, 51mm egzos, 3 kişi , 205/40/17 jant lastik (cam car) VE RS : Filtre, 60mm egzos, 2 kişi , 195/45/15 jant lastik http://www.streetfire.net/video/ss-rs-ve-rs_741001.htm Son Düzenleyen Ek.Civic_Spoon; 13-03-2010 17:40. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: FTH 106 GTI , VW Caddy , haplanmış 1.4 İS
|
denemeler çorluda yapılmıştır
20-25 kere deneme oldu. ss in motor soğukken anlamadık ama 6700 de kestğini gorduk o seklde deneyince VE önde gidiyor Son Düzenleyen Ek.Civic_Spoon; 13-03-2010 10:34. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
maşALLAH araçlara.soğuk araçla niye deniyosunuz yazık değilmi arabaya??
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt
|
iki aracada maşallah, ve nin vites oranları farklı gibi geldi bana, farklı bir şanzıman olabilirmi bu araçta? Sonuçta bunlar aynı karekterde araçlar, bir viteste öne geçerken başka viteste bukadar geriye düşmesi garip. Bazı JC5 lerde 2-3 aynı oranda olup 4 birazdaha uzundur mesela, bi iki RS de dizel megane şanzımanı görmüştüm, umarım bu araçta da böyle birşey yoktur.
__________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
3 kişiye 2 kişi yazılmış da, başka bi forumda 210 kg ya 200 kg yazıyor..
minyon 3 kişiye gürbüz 2 kişi, mühim bi ağırlık farkı yok.. aynı forumda bikaç video daha var, genelde VE üstün.. reklam kokan hareketler bunlar
__________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: A3 Turbo
|
maşallah araçlara ama video dan açıkçası pek birşey anlaşılmıyor. Rüzgar sesi de cabası...
Son Düzenleyen BlackStone; 13-03-2010 11:40. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Misafir
|
![]() 200-210 kg ı kim saçmalamış ![]() Bu videolarda varmı baktğın yerde muhtemelen yoktur. 3 kişi toplam 220 kusur uzerınde VE de 200 kilo falan deil
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: --
|
yaaa kıvanç bişi derdimde forum ortamı müsait deil bak şu ÇAKALLIKTAN vazgeçin burdaki milleti sinirlendirmeyin şantaj gibi şelerle U rs videosu var veya UR rs'i geçmiş okan gibi şeler 1.si ben denemedim okanla 2. utkunun denediği zmn sıkıntılıydı ki şimdi köpek gibi gidiyor aracı gelin o zaman tam sonuç alın Kız gibi sıkıştığınız yerde video var diosnz Delikanlı olun biraz
__________________________________ PPR Motorsports |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
hayır denenir gene görulurde boyle ss e garez varmış tarzda yazılar hoş değil sağda solda garezi olanların yazdıklarından esinlenmeyin
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt
|
nerde patlak çatlak SS orda
SS dediğin bi araba, bir arabaya garezi olan varsa zaten beyin faliylerleri normal değildir. Yok elinde video var koydurtmayın bilmemne, Siz BANLANMAKTAN uslanmadınızmı forumdan? 50 tane nick alıp ordan burdan giriyorsunuz. Ayıp ya büyüyün biraz. __________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası Son Düzenleyen brutal; 13-03-2010 13:14. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
yaz btralp abi yaz
çekinme =)
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
bende bulurum ölü bi tane rs denedimde 10 boy geçtim hani video yok çekmedim kime kanıtlıcam gören ztn dicek dier rs sıkıntılı bak kıvanç bin kere banlandınz açık sölüorm Delikanlı olun patlak çatlak araç çekip video koyup ss stock geçio demeyin sıkıntısız araçlarla deneyin geçin geçilin adam gibi maşalah dielim yorum yapalım bu kdr basit ... bin kere rollinge çıktık utkuyla hani utkunun videoları varmı yok benim varmı yok ne öle elinize bi kamera alıosnz yavaş giden arabayı bile çekiosnz ayıp ama sinirlendirmeyn milleti
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
hayyy ne ss mıs bu ya Gıtvanc tmmm ennn iii yuruyen fasulye rs sızde
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
__________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fasulye clıo rssssss yurumeyen araclara borcludurlar sohretlerını evet abıler dıkkatle bakınız cakma vıdeolara ![]() ![]() ![]() ellerın dert gormesın utku
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Ah Okancım ah. Evet RS' leri seviyorsun bu çok aşikar ama bir de şu anlamsız hırsların olmasa ne de güzel olacak. Bak gittin kendi kurduğun forumundan bu anlamsız hırsların yüzünden banlandın. Bu forumdan da bu yüzden defalarca banlandın.
Fıstık gibi araban var. Güzel güzel sık tadını çıkar. Yoksa anlamsız yere çok tepki çekiyorsun. Yapma bunu. __________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Kıvanç denen arkadaşa da bir soru sormak istiyorum. Kıvançcım benim eski EB RS' in yürürünün nasıl olduğunu az çok biliyorsundur. Sen şimdi Okanın stock RS' inin benim EB RS ile kafa kafaya yürüyeceğini mi iddia ediyorsun çünkü Utku' nun U RS en az EB RS kadar iyi yürüyor. Belki daha bile iyi
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
iddia eden yokki denediler ama utku arıza olduğunu söyledi oda video cekti ama konmasın dedi tmm dedik ben reklam kokan hareketler lafına takıldım ? Ne reklamı ?
reklam kokutmak olsaydı derdımız onu koyardık olur bıterdı demek istedım ortalığı yaygara etmeye gerek yok şurda duzgun bir konu uçılamayacakmı Son Düzenleyen kıvanç; 13-03-2010 14:10. |
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:40 ::::