guzel video keyifle izledim sağol onur
bu araclar arasında bence en iyi kalkısı 911 yapmıs gucune gore 11.7 cok iyi bir sure olmus ztn kalkısından belliydi OK gibi fırladı makine
en kotusude m3 du eleman sanki subaru kaldırıyor doldurmus dibine kadar![]()
m3 sedan çok daha güzelde bide vites atsa![]()
ama ne olursa olsun gtr bi başka be sesi falan![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
gerçekten teşekkürler paylaşım için çok keyifli bir video hatta son zamanlarda başından sonuna kadar izlediğim videolardan birikolay gelsin
çok hoş bi video ruslar guzel hazırlamıslar.911 de gercekten ok gıbı fırlamıs m3 de 400 metre pati çekmiş...ama o kasa m3 görmek güzel.
aynen aynen guzel yazmıssın M3 400 metre sara sara gitmissurucusunu tebrik ederim denyo herif
![]()
Evodaki abi hızlı vites atsaymışM3'ü kullanan acemi sanırım. Lada'da güzel gazladı
Güzel video.
alıntıya HAYIR...
videodan cıkarıcagımız sonuc pahalı araba alıosun peki kullanmasını biliyomusun olmus.
elin 4 kapılıları içinizden geçer hesabı.
m5 in gidişini ben beğendim zamanlamadan kalkıştan ayrı tutarsak
uçan fil salına salına gidiyor
Yalnız turbo fenal kalktı![]()
gtb ve M3 sahibi çok kötü kullanıyor malesef, öyle böyle değil. evo çok erken vites atıyormuş gibi geldi bana tır kullanıyor sanki700hp evodan sonra sedan samara görünce dedim espri heralde
![]()
Ruslardan çok kaliteli çekimler çıkıyo, helal olsu adamlara
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
evo ile nissanı izlemeye gerek yok, kulaklıktan dinle yeter.. 10 numara.. m3 te böylede güzel, hertürlü...
araçlar gazlarken eğzos dumanı yok gibi!...bizdekiler kara tren misali; aradaki fark nedir arkadaşlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)