Bu si dan daha fazla parçası olan si la denedim(bu parçalar dahil) dün zevkliydi gayet..200 e kadar sıkamadık gerçi.. Bi ihtimal gelebilirdi yanıma..
Ben si'ların mantıklı şeyler ile yüklendiğinde kötü giden bir araba olucağını sanmıyorum..
Zaten fabrikasyon 106 dan iyi olması gereken bir araç.. Kg'si hp si.. Şanzuman oranı crx 3-4 ile iyileşiyor..
Fanatik olmamak lazım.. ama emme-headers-beyin-cai-egzoz-kısa olan bi si chip filtre egzozlu 106 ile gider.. Malesef çokda verimsiz bir motor atmosferikte.. Ya da diğer bir deyişle kaybı fazla..
sefa sana katılıyorum fanatiklik konusunda. evet si' ya gelince verimli motor çok tepkili ama aktarmada kaybı çok fazla hb' leri hemen hemen 106 ile aynı kilo chip bizim araçta yok afr çok yüksek yani orjinal beyin ile yürüyoruz.ama iyi şekilde uygulanmış setup ile yürür
Hb'ler için demiştim.. Kg muhabbetini gerçi artık insanların yanına oturan adamdan bile eşitledikleri dönemdeyiz o da dert değil.. Dediğim gibi,olması gereken kağıt üstünde si ancak yoldaki şartlar ile bu verinin alakası olmuyor..![]()
Chip olayınıda 106 için demiştim.. Beyin demiştim artık hangisi uyar,uyar mı bilemem.. Hondadan anlamam pek![]()
Herkesin aracına maşallah.. Geçsede geçilsede haybeye gelen paralarla alınmıyorlar sonuçta..![]()
Sİ ın aktarma organlarında ne gibi iyileştirmeler yapılabilir mesela??
Kanka dolu bi 106 ile nerdeyse kafa kafaya Si kg olarak 30 40 kg fark var.
orjde 136 hp evet ama aktarma olayı 106daki kadar iyi dğeil ki biliosun 106'nın şanzıman oranları bence çok güzel.Chip filtre eksoz kadar ince küçük olaylar 106'da çok büyük tepkiler yaratırken bunlar Si'de kesinlikle 106daki kadar büyük değişiklik yapamıyor ki seninde bildiğin gibi 106 nın oranları sıkıştırılmış biçimde öyle motorda çok daha büyük güç var.106 hiçte yabana atılacak bi araba değil bunu hepimiz biliyoruz geçen akşam chip filtre eksozlu 106 mızla RS le rolling yapabiliosak type r kovalıyorsak bu herşeyi ortaya serer.Ama ben Si'ın düzgün bi şekilde atmosferik yüklendiğinde yürüceğine inanıyorum ama bunun maliyeti 106'yı atmosferik gırtlak yapmaya yeticek değerlerde olur yani değer mi değmez mi adamına göre değişir ama ben yürütücem meselaŞuan sadece emme taksam mı takmasam mı kararsızım.Onu iyice bi konuşmam lazım.Egzantiriğe girmeden sadece besleyerek yürümeyi denicem bakalım nasıl bi sonuç çıkıcak
Bence bu sedan si'a üstündekilere ek olarak sıkştırma yapılsa beyin konulsa üstüne onada güzel bi yazılım yapılsa çok daha etkili olucaktır.Bu kadar uğraşılmış en azından üstündekileri tam verimiyle çalıştırsınlar derim çünkü bu si de iş var belli![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
mustafa arkadaş ben roll bittiğinde sana demedimmi 2 de kalktım ben diye ayrıca videoyu yarıda kesmişsin bu şekilde kendini kandırırsın enka çıkışında aramızdaki fark senin 7-8 boy önündeydim bunuda inkar etme bide tabi bunun 2. yaptığımız roll war orada fark ortada onu neden koymuyosun orada şahitlerimde war onuda koy siteye kimsenin aklında bi şüphe kalmasın ordada fark bariz ortada bu şekilde videoyu yarıda kesip ancak kendinizi kandırırsınız söylediğim gibi 2. roll videosunu koy
cihan kardeşim bizim aracın teknik özellikleri
herşeyimiz motor blok olarak orjinal anahtar değmedi. emme headers 3 - 4 crx dişli kn hava filtersi orjin eksoz ile yürüyoruz ama araç dier yürümeyen si' lar gibi hor kullanılan bir si değil 60 yaşında amcadan aldık gerisini sen düşün genç kanı kaynayan kimse binmemiş biz aracı aldığımızda açılmamıştı ama şimdi oldu sölemsi ayıp olacak ama köpek oldu Allah nazardan korusun tüm si' ları ve bizimkileri.
komik bir arkadaşsın sen ya..benim arabamda 1 senedir skunk2 pro emme var dyno'yu yollarım bakarsın kaç hp aldığımı.bu işler emmeyle gömmeyle dişliyle olmaz.o emmeli dişlili si'la hiçbir zaman 106 geçemessin.hatta tavsiyem önce gidip aklı başında bir rex ile yürüyün sonra 106'lara diş bilersiniz.
edit..zaten 106'nın sahibi arkadaş gelmiş açıklamış videoda ne olduğunu.
komançero garage
Aynı işlemleri benim(herhangi bir 106 da olabilir) aracıma yapsak örneğin.. Dbilias emme-13.61 ayna mahruti-Beyin-Headers(ki bulsanda çok çok fark etmiyor)Filtre-egzoz
Sanırım clio rs leri fn2 type-r ları geçer..bu bi gerçek..
Kaldı ki 106 sahibinin mesajından sonra olay yön değiştirdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)