ayıpsın kanka 106 alırım senin ama onları da geçiyon:)
Printable View
olması gerekenin tam tersi olmus ben 106 nın yurumesini si ın hız yukselince arkadan gelmesini bekliyordum:)
masallah iki aracada...
Helal olsun kardeşime maşalah çok güzel yürümüş canafar :D Dahada iyi olacak inş. şu işleri bi bitsin.
Bence 106'da chip filtre eksozla sağlıklı yürüyüşle sizin speclerinizdeki bi Si'ı geçer demiyorum geçemezde demiyorum.Ama kesinlikle ayıramaz ikiside birbirini derim :)
Sonuç gayet güzel ama şunu kesinlikle belirtiyim.Sizin aracınız güzel yürüyor ama o 106 kesinlikle düzgün yürümüyor.Baştan sağlıklı bir 106'yı o şekilde ayırmak sizin speclerinizle çok zor.Yani her türlü o kadar düşük hızda çok iyi tutunması lazım size baştan ayırıyorsunuz çok garip bu.
Ben Chip filtre eksozlu 106 mı satıp si aldım ikisinide iyi biliyorum nasıl ne olur :)
Tekrar dediğim gibi aracınız güzel yürüyor ama 106'da kesinlikle eksiklik var.
maşşallah araçlara
crx 3-4 kısası olan si 106 nın bu kadar onunde olabilir belirli hıza kadar.
yaw bu crx 3-4 bu kadar farkediyomu cidden bende benim si ye takmıştım ama hiç fark göremedim açıkçası gerçi benim arabam 1,5 tondu :hehe:
mustafam maşallah gülüm ;)
abı fark edıyo ama bu kadar etmıyo ben ıkı senedır ugrasıyorum yurusun dıye bılıyosunn ıste tesekkur ederım
106 eksikliği dışında si ın fazlası var kaç senedir verilen emek ve uğraş var o araç yürüsün diye bence sonuç güzel ki vtı ın önüne çıkan bi si dan bahsediyoruz bence sonuç gayet güzel ve başarılı tebrik etmek lazım uğraş veren herkesi.herzaman söylediğimiz gibi fanatiklik yapmak değilde videoyu izleyip tebrik etmek lazım.
Yok ama daha farklı speclerim sizinkinden.3 4 crx dişlim hazır takmadım emmede gelicek bunlar sorun olur şeyler değil.
Sanırım yanlış anladınız ama oda sorun değil siz daha iyi bilirsiniz.
Benimde size bi sorum olucak hiç düzgün bi chip filrte eksozlu 106 kullandın mı?
Eywallah ben tekrarda söylerim önceki postumdada söyledim si gayet güzel yürüyor diye emeğinize sağlık ona kimse laf edemez ztn :icon_tup:
Neyin fanatikliği Allah aşkına.Bu forumda yok abi insanlarda her zaman bi agresiflik var sanırım forumun renklerinden falan.
Güzel adam gibi yazsakta tepki alıyoruz.Anlaşamadık bence.Diyorum ki si gayet güzel yürüyor emeğinize sağlık.Ben si'ın sonrada ayırmasını beklerdim yinede geçer diye düşünüyorum si'ınızın ama şunu belirttim sağlıklı bi 106 o hızlarda baştan tutunup sonradan si'ınızın öne geçmesi lazımdı dedim.Kötü mü ettim?Arabanız paspal yürümüyo adam gibi 106 olsa içinizden geçer mi dedim? Ne dedim sizin dedikleirnizden farklı olarak.Fanatiklik yapan ben değilim bence ön yargılı olmayın