Abi 4 çok uzun araç çok geriden yakalıyor 4'ü 3 yine idare eder bence :icon_tup:
Printable View
ya ne 106 fanatiğisiniz sıkıldım yemin ediyorum okumaktan hayatımda en cok sevdiğim seyden bu hobimden beni vazgectiricek buinsanlar...si dediğiniz araba 130 hp zaten dimi bakın sadece sanzuman getirtip bu 106lılarla stock uğraşıcam arkadaşlar adam yazmış zaten skunk emme headers 3.4 crx dişli 106 gti gayet iii gidiyor yeterin artık ya vallahi billahi bu kadar olmaz 106 gti da kullandım si da kullandım...ne fanatiksiniz ne haz alıyosunuz cidden...
106 nos basmaktan yorgun düşmüş bir 106.. başka bir 106 ile de deneyip farkı görmek lazım..
dostum ben capcapcanın abisiyim hiç düzğün eksozlu chipli 106 diosun ama.
bizde forged pistonlu onno chipli pt dereceli kasnaklı sadece emme manifoldu olmayan saxo vts vardı yani senin dediğinde on kat daha iyi yürüyen bir pug' a sahiptik ve si' yıda çok iyi pug da çok iyi tanıyoruz şuanda kapı önünde iki si var. her halde istediğin cevabı almışsındır konuyu uzatmayın. tartışma yaratıp kirlilik yapmayalım :icon_tup::icon13:
Şimdi sizin saxonuzdaki specler olunca aracınızın iyi yürüdüğü anlamına gelmez anlatmaya çalıştığım o değil.Git turbo yap ben kralım de o zaman yani madem işin mantığını mükemmel biliosunuz böyle bi mantığınızda olmaması lazım.Şimdi burda biz aynı speclerle gırtlak 106'lar deniyoruz ama 2 sinden biri diğerini 2 3 boy geçiyor bu ne demek?Anlatmaya çalıştığım buyduki konuda o değil.2.si bu benim yüklü bi 106 kullanmadığım yada sahibi olmadığım anlamınada gelmez sidik yarıştırıcak yaşları sizde bende geçtik böyle bi amacımız yok tabiki.İşi bilmediğimizden yada yapamadığımızdan değil sadece ben aracımı o speclerde kullanmayı sevdiğim için oynamadım o kadar.
Tartışma diyosunuz hala peki saygı duyarım sizin konunuz.Ama son söz olarak lşunu belirtiyim.Siz aracınıza iyi yürüyor denilsede sırf hırsınızdan dolayı kötü anlıyosunuz başkada bişey demiyorum.Bence bu akşam konunuza tekrar bakarken benim şu yazdığım 3 postu bi daha okuyun derim. :icon_tup:
masallah mustafa..:)
vti geçen 106 oldumu yada 106 geçen si oldumu hep polemik olur bu normaldir..
si'nin sahibine tebrikler diyorum..
maşallah si çok fena.... erkut emeginize saglık ;)
106 da arabasına güvenmiyosa yada yürümüyosa arabası denemesin arkadaş...
denediyse de nos basmış çonta yakmış sıkıştırma düşükmüş demicek kimse :)
bilardoda yenilen ya masaya kusur bulur yada ıstakaya kusur bulurmuş.. =)
dostum kötü anladığım yok ve ya da anlıyacağım yok.sen bindinmi gördün mü sürdün mü dedin cvp verdim. anlatabildi mi? benim saxo' da yürüyordu sorabilirsin istediğine. ben sadace bir önceki sayfada bir arkadaşın dediğini anlatmaya çalıştım sana fanatiklik yapıpta kirletmeyin konuyu ha bu 106 videosunu çeken benim arkkadaş isterse bir daha deneriz bizim için geçmek geçilmek değil önemli olan aracımızın bizim istediğimiz gibi yürümesi video' yu izleyenlerinde yorumlarına bakmak.
Maşallah aracına kardeşim si çok güzel yürümüş tebrikler
hasduhauh bune len gti mı bu 106:)
maşallah 2sinede.
etlik tarafında oturuyorsan ovacık otobanda deneriz.. ama bugün olmaz..